Szép név a Lilla?
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 21:09
21/36 anonim válasza:
Egyik kedvencem, és lehet, hogy nekem kevés az ismerősöm, de egyetlenegy Lillát ismerek. Szerintem sokkal jobb, mint pl a Lili.
22/36 anonim válasza:
A barátnőmet is így hívják, szerintem gyönyörű.
23/36 anonim válasza:
Nagyon szép, nálunk esélyes. ;)
24/36 Thalia Theron válasza:
Nagyon szép név. Hangzatos és bohém. Nekem a Lilla névről egy aranyos, pici hercegnős lány jut az eszembe. Viszont minden második kislányt így hívnak!
25/36 anonim válasza:
tetszik :D
mondjuk azért mert az én nevem Lilla :D
27/36 anonim válasza:
én is Lilla vagyok, de én nem szerettem, mostmár igen, vagyis inkább megszoktam. annyiban igazán
28/36 anonim válasza:
én is Lilla vagyok, nem igazán szerettem, de idővel megszoktam.. annyiban biztosan jó, hogy nehézkesebb csúfolódni vele. egyébként egy csomó Lillát ismerek, a korosztályomból,fiatalabbat viszont egyáltalán nem.. (20 éves vagyok..)
29/36 anonim válasza:
én írtam anno:
" lilla lett volna, ha kislányunk születik.de fiú lett
:)
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.
# 8/28 2009-05-30 21:43 "
AZÓTA LETT EGY LILLÁNK IS :)
30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó válaszolónak pedig gratulálok :)
2011. dec. 11. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!