Milyen ez a két név együtt: Márta Lilla?
Figyelt kérdés
nekem ez a nevem és kíváncsi lennék mások véleményére.2011. máj. 29. 19:43
1/5 anonim válasza:
Nekem két ellentétes személyiséget takaró név, ezért számomra fura együtt, de hangzásilag jó.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi!igen a személyiségem elég egyedi tud lenni néha
2011. máj. 29. 20:11
3/5 anonim válasza:
Erdekes egyutt de nem rossz :)
Nekem a Marta hagyomanyosabb a Lilla meg kicsit modernebb
Ahogy kimondom egesz jo a hazngzasa de forditva (Lilla Marta) jobban tetszik de gondolom a vezeteknevhez az elozo variacio illett jobban.
Amugy a Lilla szep nev , nagymamamat hivjak Martanak ezert nekem ez is kedves :)
Egyebkent melyiket hasznalod?:)
4/5 A kérdező kommentje:
most per pillanat a Mártát használom mivel egy kicsit komolyabbnak tűnik és még nem múltam el 18 sem. Köszi a választ
2011. máj. 30. 08:12
5/5 anonim válasza:
A Márta felnőttesebb, komolyabb emberhez, a Lilla pedig kisebb, pajkosabb emberhez illik :)) Azt használd szerintem amelyik jobban illik a személyiségedhez, és amelyik jobban tetszik neked :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!