Igen,de ahol mi dolgozunk "nincs" sem EP számla,sem cafateria,sem útiköltség térítés,sem semmi!!! A párom munkahelyén még fizetett ünnep sincs,még a +szabadságokat sem kapta meg(5nap a gyerek születése után,2nap mikor a nagyapja meghalt).
Örülünk hogy van munkánk! Főleg hogy a meló miatt költöztünk el otthonról,jó messzire. Mindenünk amink van saját magunknak teremtettük meg,mert segítség egyik részről sincs. A szemünk fénye hála istennek egészséges,és csak reménykedni tudok hogy nem lesz szüksége őssejtre!!! Sajnos nekünk mindent magunknak kell finanszírozni,soha semmit senkitől nem kaptunk.
Ilyenkor érzem magam sz@r anyának,mert nem tudok mindent megadni a gyerekemnek!
Hát pedig rohadtul ne érezd magad sz@r anyának, mert nem ezen múlik!!!
Senki nem mondta, hogy nekünk a körülmények nem játszottak közre, és tudom, hogy milyen az, amikor a munkáltatóval balhézni kell. Anno én mentem be a férjem munkahelyére "fizetés előleget" kérni a két hónappal korábbi fizetéséből...
Csak leírtam, hogy mi hogyan csináltuk, hogy ha jön majd egy tesó, akkor miért és hogyan érdemes utánajárni a dolgoknak, hátha megoldható - hiszen írtad, hogy szeretted volna, csak a piszkos anyagiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!