Létezik olyan lánynév, ami nem tucatnév, nem is túl régimódi, de nem is túl különleges/külföldies?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy érzem, nincs ilyen! Érdekes, de kapásból fel tudnék sorolni 10 nevet, ami állítólag "minden 2. kislány neve":)) És azt is észrevettem, hogy egyre felkapottabbak a régebbi neveink, de sajnos ezek többsége nem tetszik, a túl különlegestől meg a hideg kiráz.. Tudtok nekem vmi jó tippet adni? Elsősorban két szótagúak érdekelnének.2012. jan. 27. 22:27
11/28 anonim válasza:
Az én babám Lia lett volna, de kiderült, hogy kukis :)
Szerintem nem tucatnév, nem régimódi, de nem is túl "agyjátszós".
12/28 anonim válasza:
Az én kisebbik lányom Adél. Eddig még mindenki megdicsérte, akinek mondtam.
13/28 anonim válasza:
lányom Bojána -Boninak becézzük.Ritka név és szerintem szép.
14/28 anonim válasza:
Kislányom Letti lesz :) szerintem szép, egyszerű és nem tucatnév
15/28 anonim válasza:
Igaz nem két szótaguak,a kislányom: Kamilla Bíborka :)
16/28 anonim válasza:
Virág, Emő(ke), Berill, Léna, Adél, Emma, nekem ezek nagyon tetszenek.
Ha arra kerül a sor megírod milyen nevet választottál? :)
17/28 anonim válasza:
Linda! Szerintem ez a legszebb.
18/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm a klassz ötleteket! Nekem a Lina név tetszik, a férjemnek meg a Petra. Még nagyon odébb van a döntés, mert még az sem biztos, hogy kicsi lány lakik a pocakomban, 5 hetes terhes vagyok.:) Fiúnévben valamiért még nem gondolkozunk.:)) Már van egyébként egy Kisfiúnk, Ő Bence, na ha vmi, az sajnos ma tucatnév, de mindkettőnknek csak ez tetszett (nekem már gyerekkorom óta).
2012. jan. 28. 10:14
20/28 anonim válasza:
Lányom Janka
De emellett tetszik még a Léna, Bianka, Zsóka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!