Anyukák! Akik nem akartok több gyereket, nem féltek attól hogy véletlenül teherbeestek?
Elkötni bárkit elkötnek már.
Én is el fogom magam köttetni.
hát igen! tényleg csak az a biztos,ha nincs szex.
amúgy két kisgyerek az már jó "fogamzásgátló" -ugyhogy egyelőre nem vagyunk túl sűrűn együtt-de jobb félni mint megijedni..
Nekem van két gyerkőcöm, d eszívem mélyén még szeretnék egyet.Mirena spirálom van, gondolom ettől nem jön össze.
DE lenne egy kérdésem!
Aki elköttette magát nem érzi hogy elvettek tőle vmit?Nőiességét???????Nekem ez olyan furcsa.
Nem félek. Egyelőre csak óvszerrel védekezünk, mert szoptatok, de aztán majd visszatérek a tablettára. Ha 5 év alatt nem estem teherbe mellette, akkor én megbízom benne.
Viszont ami érdekes a nőgyógyászom kérdezte, hogy mivel védekezünk. Én mondtam, hogy gumival, erre meg azt válaszolta, hogy akkor van esélye, hogy terhes legyen... WTF? :)
Mi óvszert használunk, nem akarunk több gyereket.
Meg lehet szokni.
Elég megbízható módszer. Ha kiszakadna, akkor pedig futás esemény utáni tablettáért.
Elköttetés: nem akarunk egy ilyen hasi műtétbe belevágni (én is félek, a párom sem szeretné), ráadásul azt mondta az orvos, hogy 30ezer. Nem értem, miért, 3 gyerek, 37év..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!