Tejmentes ebédszállításról tudtok?
Találtam pár diétás konyhát, de azokon tej-, tojás- és egyben gluténmentesek is az ételek.
A kisfiam "csak" tejfehérje allergiás és nem szívesen vonnám meg tőle még a tojást és a lisztet stb. is, így is elég behatárolt, hogy miket ehet, nem korlátoznám még feleslegesen.
Köszi!
Köszönöm, de ez sajnos nekünk nagyon drága. 2000 Ft egy menü, szerintem nagyon sok.
Ja és ez is tojásmentes.
Napfényes étterem?
Attól még hogy tojásmentes, lehet egészséges, sőt. Aki vegán életmódot folytat, az 10x jobban odafigyel a tápanyagokra, mint az, aki eszik mindent és annak tudatában hogy megkap mindent ami kell neki, bele se gondol, hogy tulajdonképp pizzán és instant levesen él.
-____-"
Az ilyen helyeket ráadásul sokkal durvábban vizsgálja a fogyasztóvédelem stb, szóval biztos lehetsz benne, hogy abban a cuccban amit egy vegán étterem kiad menüként, megvan minden tápanyag ami kell.
Egyébként nem tudom mit aggódsz, a reggelikor és vacsorakor elfogyasztott tojás és liszt mennyiség gondolom azért adott. vagy félsz, hogy a futárral érkező Scott Pilgrim-féle Vegan Police szelektálja a hűtőtöket?! :P XD
Szia,
Bár nagyon régi a kérdésed, érdeklődnék, hogy találtál-e és nem mellesleg merre keresel?
Én egy biztosító étkezdéjét üzemeltetem, most tervezzük a kiszállítást és én is tejfehérje allergiás vagyok....
Jól gondolod, hogy nem lehet megvonni a többit, hiszen maga a tejfehérje is elég hiány -lehet- a szervezetnek.
Kitartást a gyermekednek és neked is.
Üdv,
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!