Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tejmentes ebédszállításról...

Tejmentes ebédszállításról tudtok?

Figyelt kérdés

Találtam pár diétás konyhát, de azokon tej-, tojás- és egyben gluténmentesek is az ételek.

A kisfiam "csak" tejfehérje allergiás és nem szívesen vonnám meg tőle még a tojást és a lisztet stb. is, így is elég behatárolt, hogy miket ehet, nem korlátoznám még feleslegesen.

Köszi!

2012. jan. 26. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

ezt nézted már?

[link]

állítólag jók az ízeik...

2012. jan. 30. 23:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de ez sajnos nekünk nagyon drága. 2000 Ft egy menü, szerintem nagyon sok.

Ja és ez is tojásmentes.

2012. jan. 31. 06:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Napfényes étterem?

Attól még hogy tojásmentes, lehet egészséges, sőt. Aki vegán életmódot folytat, az 10x jobban odafigyel a tápanyagokra, mint az, aki eszik mindent és annak tudatában hogy megkap mindent ami kell neki, bele se gondol, hogy tulajdonképp pizzán és instant levesen él.

-____-"

Az ilyen helyeket ráadásul sokkal durvábban vizsgálja a fogyasztóvédelem stb, szóval biztos lehetsz benne, hogy abban a cuccban amit egy vegán étterem kiad menüként, megvan minden tápanyag ami kell.

Egyébként nem tudom mit aggódsz, a reggelikor és vacsorakor elfogyasztott tojás és liszt mennyiség gondolom azért adott. vagy félsz, hogy a futárral érkező Scott Pilgrim-féle Vegan Police szelektálja a hűtőtöket?! :P XD

2012. febr. 18. 14:18
 4/4 anonim válasza:

Szia,

Bár nagyon régi a kérdésed, érdeklődnék, hogy találtál-e és nem mellesleg merre keresel?

Én egy biztosító étkezdéjét üzemeltetem, most tervezzük a kiszállítást és én is tejfehérje allergiás vagyok....

Jól gondolod, hogy nem lehet megvonni a többit, hiszen maga a tejfehérje is elég hiány -lehet- a szervezetnek.

Kitartást a gyermekednek és neked is.

Üdv,

Anita

2013. júl. 20. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!