Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszáj! Milyen humoros...

Gyerekszáj! Milyen humoros vagy kínos helyzeteket generáltak a gyerekeid, kis rokonok vagy ismerősök? Milyen vicces dolgokat mondtak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 19:01
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

- Kb. 3 éves lehettem, nyaraltunk, és láttam, ahogy pároznak a kutyák. Persze nem tudtam, mi az, és elkezdem apának: Olyan aranyosan játszanak a kutyák!

- Még bölcsis lehettem vagy még az se, mikor mondták hogy ne pisiljek a szőnyegre. Jó. Erre hová pisiltem? Az asztal közepére...:D

- Na jó, kb. 3 villanyoszlop volt az ovi utcájában, de mindegyiknél meg kellett állni vécézni ovis koromban, mikor mentünk oviba! x3

- 7 éves fiú unokatesómmal és apával ruletteztünk. Apa valamin nevethetett vagy mi, mert az uncsitesóm meglátta a fogtömését, és elkezdi: Pista báttyának tömítése van!

Ezen úgy nevettünk...:))

- Szintén ez az unokatesóm... apáék fociznak a plébánia udvarán, uncsitesóm így szurkol nekik: Hajrá, Pista báttya, hajrá, Pista báttya!

:33XDD

2013. máj. 28. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!