Gyerekszáj! Milyen humoros vagy kínos helyzeteket generáltak a gyerekeid, kis rokonok vagy ismerősök? Milyen vicces dolgokat mondtak?
A kislányom (7 éves) is produkált ma a mamáéknál:
- Mama, ti öregek vagytok?
- Hát, igen.
- És még szoktatok szexelni?
Hát, mama itt nem jutott szóhoz... :)
Nem vicces és nem is kínos,de nagyon aranyos-szerintem.
Úgy két éve volt ez,amikor az első (akkor 2,5 éves) lányunknak az apja adott enni este- én a szobában etettem akkor a kisebbet,és a következő párbeszédet hallottam:
-Apa,elég volt,nem kérek többet,kérem a konyanyát!
-Mit??! Kanalat??
-Nem kanalat,konyanyát!
-Mit???!!
-KONYANYÁÁÁT!!! OTT A GÁZON!!!! KONYANYÁT!!!
Az apja körül néz,mire leesett Neki,hogy a konyharuhát kérte,hogy megtörülje a kezét.
A két lány után lett egy harmadik is. A középső 2 évet még alig töltötte be,amikor megszületett a legkisebb. Amikor sírni kezdett a kicsi,akkor a középsőm azt mondta (kiabálta): Anyaaaa!!! Síííír Szandaaa!!! - majd határozottan!- VEDD FEL!!!!!!
A középső lányunk pedig rendszerint "öblítőt" kér- üdítő helyett.
Kisfiam 20hónapos.
Ami most hírtelen eszembe jutott, a kukiját teknősbékának hívja:-)
multkor mentünk az ikeaba, és elaludt a kocsiba, de tudtuk ha leállítjuk a motort felébred. Vártuk, hogy kinyissa a szemét, mikor kinyitota kérdeztem:
Megyünk enni szívem?
teljes lelki nyugalommal: persze!
:-)
nem tudom meggyőzni, hogy a csacsi a Micimackóbol, nem viziló, hanem szamár, csak hajtogattja, hogy viziló:-))
5 éves a nagyfiam a kicsi négy hónapos. Amíg terhes voltam a fiam mindig naaagy kerekhasú anyukámnak szólított. amióta megvan a pici, annyira szereti mindig azt mondja rá: "ez" olyan édi, hogy kérek belőle még egyet:)
De vannak beszólásai is: van egy kis dobozka az előszobánkban amiben aprópénzt tárolunk, de szerinte az az ő perselye. Múltkor mondja nekem a kocsiban: Anya én inkább neked adom az összes pénzem a perselyből, csak vegyél már magadnak egy normális bmw-t
Apa és én szuperhősök vagyunk. De nem mentünk meg senki mást csak magunkat magunktól.
kisfiam 4 éves apjával fürdött, öltöztetés közben rámnéz. A fiuknak pucujuk van a lányoknak meg puncijuk. nem szoltam semmit, erre ö: akkor apa egy nagy pucu? mosolyogtam egy jót.
Találkoztam egy távoli rokonnal, kisfiam velem volt puszi-puszi stb. hazamegyünk férjem kérdezi a gyereket hol voltatok? a játszótéren pasizni, anya megpuszilt egy bácsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!