Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszáj! Milyen humoros...

Gyerekszáj! Milyen humoros vagy kínos helyzeteket generáltak a gyerekeid, kis rokonok vagy ismerősök? Milyen vicces dolgokat mondtak?

Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 19:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ezt meg az egyik unokaöcsém mondta: én ha nagy leszek, szemétszállító akarok lenni, mert azok csak heti 1 napot dolgoznak :)))))
2012. jan. 26. 11:49
 12/31 anonim válasza:
95%
Egyszer anyukám mséltem hogy mamámnál voltam megkérdezte mamám nem kérek-e bele valamit: én meg mondtam hogy szajámit ész pacsomot. (ez a paradicsom volt nálam) Ő pedig fél órán keresztül velem vitatkozott hogy azmi.Lejött a nagynéném az emeletről és modnta hogy az paradicsom és elment valahová. Én meg tv-zni akartam és kérdeztem hogy ide adja-e a tanyarillót (távirányítót) és azt sem értette úgy hogy egész nap csak az értetlen kedést hallgattam még nagynéném haza nem jött :D
2012. jan. 26. 15:32
 13/31 A kérdező kommentje:
Jaj, ezek aranyosak nagyon! :)
2012. jan. 26. 21:24
 14/31 anonim ***** válasza:
86%

A kislányom (7 éves) is produkált ma a mamáéknál:

- Mama, ti öregek vagytok?

- Hát, igen.

- És még szoktatok szexelni?

Hát, mama itt nem jutott szóhoz... :)

2012. jan. 26. 21:26
 15/31 A kérdező kommentje:
Húha... Én sem jutottam volna szóhoz a helyükben. :O :D
2012. jan. 28. 14:23
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem vicces és nem is kínos,de nagyon aranyos-szerintem.

Úgy két éve volt ez,amikor az első (akkor 2,5 éves) lányunknak az apja adott enni este- én a szobában etettem akkor a kisebbet,és a következő párbeszédet hallottam:

-Apa,elég volt,nem kérek többet,kérem a konyanyát!

-Mit??! Kanalat??

-Nem kanalat,konyanyát!

-Mit???!!

-KONYANYÁÁÁT!!! OTT A GÁZON!!!! KONYANYÁT!!!

Az apja körül néz,mire leesett Neki,hogy a konyharuhát kérte,hogy megtörülje a kezét.

A két lány után lett egy harmadik is. A középső 2 évet még alig töltötte be,amikor megszületett a legkisebb. Amikor sírni kezdett a kicsi,akkor a középsőm azt mondta (kiabálta): Anyaaaa!!! Síííír Szandaaa!!! - majd határozottan!- VEDD FEL!!!!!!

A középső lányunk pedig rendszerint "öblítőt" kér- üdítő helyett.

2012. jan. 28. 14:50
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 20hónapos.

Ami most hírtelen eszembe jutott, a kukiját teknősbékának hívja:-)

multkor mentünk az ikeaba, és elaludt a kocsiba, de tudtuk ha leállítjuk a motort felébred. Vártuk, hogy kinyissa a szemét, mikor kinyitota kérdeztem:

Megyünk enni szívem?

teljes lelki nyugalommal: persze!

:-)

nem tudom meggyőzni, hogy a csacsi a Micimackóbol, nem viziló, hanem szamár, csak hajtogattja, hogy viziló:-))

2012. jan. 28. 15:23
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
A napokban történt hogy a 2,5 éves fiammal mentünk bevásárolni.A pénztárnál megszólalt és az ecsetelte a pénztárosnak hogy "tudod,én innen születtem meg az anya pocakjából" és közbe mutatta a hasamat :) Jót nevettünk a pénztárossal :) Ezt még régebben említettem neki egyszer de akkor jutott épp eszébe!
2012. jan. 28. 15:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

5 éves a nagyfiam a kicsi négy hónapos. Amíg terhes voltam a fiam mindig naaagy kerekhasú anyukámnak szólított. amióta megvan a pici, annyira szereti mindig azt mondja rá: "ez" olyan édi, hogy kérek belőle még egyet:)

De vannak beszólásai is: van egy kis dobozka az előszobánkban amiben aprópénzt tárolunk, de szerinte az az ő perselye. Múltkor mondja nekem a kocsiban: Anya én inkább neked adom az összes pénzem a perselyből, csak vegyél már magadnak egy normális bmw-t

Apa és én szuperhősök vagyunk. De nem mentünk meg senki mást csak magunkat magunktól.

2012. jan. 28. 15:45
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam 4 éves apjával fürdött, öltöztetés közben rámnéz. A fiuknak pucujuk van a lányoknak meg puncijuk. nem szoltam semmit, erre ö: akkor apa egy nagy pucu? mosolyogtam egy jót.

Találkoztam egy távoli rokonnal, kisfiam velem volt puszi-puszi stb. hazamegyünk férjem kérdezi a gyereket hol voltatok? a játszótéren pasizni, anya megpuszilt egy bácsit.

2012. jan. 28. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!