Adtok zsebpénzt kicsi gyereknek?
Figyelt kérdés
Én nem. Van egy rokonunk és a 4 évesét apróval jutalmazza,ha valamit jó csinál, vagy engedi levágni a haját(200ft). Az enyémek 3 és 5 évesek,de eszembe se jutott még eddig pénzzel jutalmazni. Más a Karácsony,Húsvét, szüli-és névnapok,akkor kapnak,ha úgy alakul. Mikortól adtok zsebpénzt a gyereknek?2012. jan. 25. 11:03
11/12 anonim válasza:
Kicsi gyereknek nem adok zsebpénzt,a nagylányom 8.-os volt mikor elkezdtük havi 4000Ft-tal,ebből ujságot,kis bizsukat stb. vett,ami megmaradt azt összegyűjtötte,kapott szülinapra,stb.és ebből vett ruhákat,cipőt.Nem nagyon költekezett,néha 1-1 csoki a büfében.Itthonról vitt kaját,illetve itthon evett.Arra tanítottam hogy a büfék drágák,most se költi ott a pénzt.A házimunkát nem jutalmaztam,ő is család tagja,nálunk mindenki kiveszi a részét ezekből,ugyanúgy a jegyekért se fizettem.A jó bizonyítványért kapott valamit mindíg.A kicsi lányomat most elkezdte érdekelni a lottó,nem tudom miért.Apa elvitte töltött egyet,és 2-e lett,nyert 1200Ft-ot.Nagyon boldog volt,könyvet fog venni rajta.
12/12 anonim válasza:
Szia!
Nagy fiam 7 éves,elsős.Tőlünk nem kap még pénzt,az egyik nagyapa ad neki minden királyos mosolygós jelért egy 200-ast.Elrakja,de nem számolgatja,nem kéri,hogy el szeretné költeni,még nem is kell neki tudni a pénz értékét,szerintem...!
Az öccse 3 éves,neki pláne nem adunk pénzt,a nagyapa ad neki is annyi 1,2 vagy 5 forintost,amennyi 200-ast kap a tesó,hogy ne legyen sírás,azt is egy dobozba gyűjtjük.Nagyon boldog,hogy van pénze,de ennyi.
Zsebpénzt még egy darabig nem kapnak:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!