Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Albérletben élők, mi a hosszút...

Albérletben élők, mi a hosszútávú tervetek?

Figyelt kérdés
Muszájból vagytok albérletben? Van esély,hogy valamikor saját lakásotok legyen?
2012. jan. 24. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, muszájból. Én örököltem egy fél lakást édesapám után, de édesanyám benne él, haszonélvező, eszébe sincs eladni. Van így egy fél telkem, úgyanez a helyzet.

Párom anyukája halt meg, apjának eszébe sincs kifizetni. Nagypapája is meghalt, a nagymama sem fizet.

Az évek során én összegyűjtöttem egy egész lakásnyi ingóságot, mindent, ami kell. Így bérlünk egy üres lakást a párommal és a két kicsivel. Így jobb, anyuval nem lehet együtt élni, nem is egészséges.

Lesz -e saját? Nem tudom, hogy hány ember képes önerőből kifizetni egy lakást a huszas vagy harmincas éveiben.

Hitel? Rosszabb, mint az albérlet, láthatjuk és ott is a bank a tulaj ugyebár.

Saját így több, mint valószínű akkor lesz, ha öröklünk. Ezt így csúnya kimondani, de ahhoz havonta legalább 300 e ft-ot kellene félretenni, hogy éveken belül saját lakásunk legyen. Erre ugye nem sok az esély.

2012. jan. 24. 21:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Muszájból élünk albérletben. Esély? A remény! Az marad csak! Ki tudja, talán nyerünk a lottón egyszer. Most próbálunk 2 dologba is belevágni, de egyenlőre a saját lakás csak egy álom.
2012. jan. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!