2 Anyuka közös albérletben, jól működhet?
Nekem szimpatikus a dolog. A gyerekeknek nem hiszem, hogy fura lenne,ők élveznék a legjobban a dolgot.
Ti felnőttek viszont azért beszéljetek meg előre bizonyos dolgokat,azért mert barátnők vagytok, ne tűnjenek természetesnek bizonyos dolgok.
Mi ugyan gyerek nélkül egy nagyon jó barátnőmmel költöztünk pár éve így közös albérletbe, és bő egy hónap után mindkettőnkben kisebb feszültségek lettek.Ezt átbeszéltük és utána jól működött ez évekig.
Pl..rendrakás,takarítás,vásárlás, számlák befizetése,kihez mikor jönnek barátok vendégek...
Ezek tudom apró dolgok, de fontosak a gördülékeny hétköznapokhoz
Nekem nagyon tetszik a dolog. Régebben fontolgattam ilyesmit, mivel egyedül sajnos nem bírnék fenntartani egy albérletet, de féltem volna belevágni, annyi rosszat hallani sajnos...
Ismerőssel, főleg barátnővel azért lényegesen könnyebb lenne.
Viszont tényleg fontos előre tisztázni a játékszabályokat, meg amikor valami nem tetszik, azt is jobb minél előbb megbeszélni, hogy ne halmozódjon a feszültség bennetek.
Biztosan lesznek konfliktusok, de ha érett felnőttként kezelitek a helyzetet, akkor mindenkinek csak előnyére válhat ez a fajta együttélés, főleg a gyerekeknek.
Kicsit irigyellek is ám titeket :)
Bennem semmi visszatetszést nem kelt, sőt!!! Irtó jó ötletnek tartom! Persze toleránsnak kell lenni egymással meg a másik gyerekével és kicsit önkéntelenül is nevelni fogjátok egymás gyerekét (az együttélés miatt) de ha ezen egyikőtök se sértődik meg akkor szerintem jó megoldás. A szükség törvényt bont különben is. Sokkal jobb ha mindannyiótoknak VAN hol laknia és még marad is egy kis pénz mintha mondjuk kiraknak az albiból mert nem tudod egyedül fizetni.
Aki beszól, az ajánljon mást mondd meg neki:))
Csak egy dolog lesz érdekes, ha egyikőtöknek lesz komolyabb kapcsolata akkor ki fog költözni és mi lesz a másik családdal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!