Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mennyi idövel jön...

Szülés után mennyi idövel jön meg a menszesz? A

Figyelt kérdés
A kislányom 6 honapos , még szpotatom napi 4-5 alkalommal.Igaz az ,hogy amig szoptatok addig nemlesz menszeszem?
2012. jan. 24. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem első babánál 8 hónap után, másodiknál 6 hónap után jött meg pedig mindkettőt majd egy évig szoptattam.
2012. jan. 24. 21:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Én fejtem a lányomnak a tejet 3 hónapos koráig, mert nem volt hajlandó szopni kezdetektől.

3 hónapos korban elapadt és 4. hónapban megjött és így tovább minden hónapban napra pontosan.

2012. jan. 24. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok, akiknél addig nincs menzeszük amíg szoptatnak, viszont olyanok is vannak akik akár már a 6 hetes kontrollon menstruálnak. Nekem 3 hónappal szülés után jött meg. Minden szervezet más.
2012. jan. 24. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Első gyermek 5 hónapos volt, fél éves koráig csak anyatejen élt. Második babám már fél éves, de még semmi. Előttem jól írták, nem lehet általánosítani. DE! Egy barátnőm szoptatott, 3 hónapos volt a kisfia, még nem menstruált és újra terhes lett, gyönyörű a kislánya.
2012. jan. 24. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Szülés utáni 6. héttől rendszeresen megjött... kislányomat 6 hónapos koráig kizárólag csak szoptattam. Most félidőbe járok a tesóval és azért bízom benne,hogy talán most majd szülés után még pár hónapig nélkülözhetem a vérzést.
2012. jan. 24. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első fiamnál a 6. héten,a 2.-nál 6.5 hónappal a szülés után.Mindkettőt szoptattam 7-8 hónapig.
2012. jan. 24. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
5hónapos volt a babám mikor megjött. Valahol azt olvastam, hogy a hozzátáplálástól számítva 2-4 héten belül nagyon sok anyának megjön. Nálam bevált, de ez sem általános...
2012. jan. 25. 00:12
 8/9 anonim ***** válasza:
1 éves múlt a fiam és még sehol semmi. Még szopizik,lehet ezért.
2012. jan. 25. 08:06
 9/9 anonim ***** válasza:
10 hónapos, de még nálunk sincs semmi. Szintén szopizik.
2012. jan. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!