Szülés után mennyi időre jön meg a menszesz?
Szia!
Nekem is 8 hónapos a kislányom és még mindig nem jött meg.
Én arra fogom, hogy még mindig napi 5-6 alkalommal cicizik.
Hmmm. Nekem 3 hónapos volt a babám mikor megjött a mensim....Ezzel egyidejűleg a tejem is elapadt...:( Mindkét babámnál így volt. Mindegyiket csak 3 hós koráig tudtam szoptatni. Utána nőtt az étel beviteli mennyisége a piciknek, és nem tudtam már szoptatni. A keresletet nem tudta kielégíteni a kínálat, hiába csináltam bármit is...:(
Nem tudom, hogy van e összefüggés a fogyó tejci és a mensi között, de nálam valami ilyesmi volt. Fokozatosan apadt a tejem a babáim 2. hós születésnapjuk után és 3 hós korukra elfogyott a tej, és egyidejűleg megjött a mensi is...:(
Nem tudom, hogy tudtam e segíteni, ez a saját tapasztalatom.
A nagyobbik lányom első szülinapja előtt 1 héttel jött meg először (akkor már csak reggel-este szoptattam).
A kisebbik lányom lassan 7 hónapos, de még semmi jelét nem látom, hogy meg akarna jönni (napi 4-5-ször szopik még).
Tök normális, hogy nem jött még meg neked. De az is az lenne, ha megjött volna. Ahogy ezt már más is írta.
3,5 hónap múlva, csak szoptattam,
A következő 5 hónapos korában majd havonta, azóta is szoptatok (29 hónapja)
1 éves volt a babám, mikor megjött, 10 hónapig szoptattam.
Most 9,5 hónapja szoptatok újra, még nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!