Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, Anyukák, milyen más...

Kismamák, Anyukák, milyen más kategóriákat figyeltek még itt a GYIK-en? Vagy mki csak a gyerekvállalás, nevelés-t nézegeti?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 17:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Az esküvőt szoktam még nézegetni, mert most tartjuk nyáron.
2012. jan. 24. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Rendszeresen a gyerekvállalást és az állatokon belül a macskákat. Ha épp jön valami ünnep akkor oda is bekukkantok, de ez ritka.
2012. jan. 24. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csak ezt. Néha nézegetem a főcímeket, érdekelne más is, de nincs időm. Ezt is inkább csak telefonról olvasgatom (gép elé szinte sosem ülök), ritkán válaszolok.
2012. jan. 24. 19:25
 4/10 ava87 ***** válasza:

Családi kapcsolatokat sokat nézem, ott sokszor válaszolok is, illetve a Kultúra és közösség az, amit minden nap végignézek. Ja, meg az Ételek, italokat is sokszor megnézem, ha nem is minden nap. Gyakran olvasom a Politikát is, de ott nagyon nagyon ritkán szólok hozzá, mert hmm, hogy is mondjam, az az anyázás, ami ott megy, az valami borzalom. Oda inkább röhögni járok a sok összeesküvés-elméleten :D

De úgy igazából én az összes kategóriát végig szoktam pörgetni. Na jó, ez erős túlzás, az Üzlet, Számítástechnika, meg hasonlókat nem nézem, sok helyen vannak olyan kérdések, amik érdekelnek. Na meg kérdezni is sok helyen szoktam (sőt, pont ebben a kategóriában nem is igazán teszek fel kérdést).

2012. jan. 24. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Még az Otthon-t és a Szórakozás-t szoktam nézegetni. És ha valami gond van akkor az Egészség-be is bekukkantok.
2012. jan. 24. 19:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak elgondolkaodtam,hogy nekem mi lenne az,ami érdekelne, de idő híján nem nézegetem.
2012. jan. 24. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Szepseg es divat, bar tele van tinikkel, igy kerdezni soha nem szoktam, inkabb valaszolni oltozkodessel, borapolassal, hajapolassal kapcsolatban.
2012. jan. 24. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a családi kapcsolatokat,a gyereknevelést,és az üzlet és pénzügyeket,az is nagyon hasznos tud lenni.

Néha a szépségnél a plasztikát,meg az egészségnél is körül szoktam nézni.

2012. jan. 25. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Talán kétszer olvastam bele az Ezotériába,de azon kívül csak a gyerekvállalás,nevelés témakör érdekel.
2012. jan. 25. 14:07
 10/10 Galgóczy Anna ***** válasza:

Általában az összes gyerekneveléssel kapcsolatos dolgokat. Akár kicsi, akár kamasz gyerekről van szó. Bár az e-mail címemre szokott jönni a gyakori kérdésektől érdekes heti kérdések. Ha valami megfog, abba bele nézek. Gyerek nevelés terén más oldalakat is szoktam nézni. Pl.: [link]

Az én tini gyerekemet elég nehéz kezelni, ezért bármilyen segítséget szívesen olvasgatok.

2012. febr. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!