Kismamák, Anyukák, milyen más kategóriákat figyeltek még itt a GYIK-en? Vagy mki csak a gyerekvállalás, nevelés-t nézegeti?
Családi kapcsolatokat sokat nézem, ott sokszor válaszolok is, illetve a Kultúra és közösség az, amit minden nap végignézek. Ja, meg az Ételek, italokat is sokszor megnézem, ha nem is minden nap. Gyakran olvasom a Politikát is, de ott nagyon nagyon ritkán szólok hozzá, mert hmm, hogy is mondjam, az az anyázás, ami ott megy, az valami borzalom. Oda inkább röhögni járok a sok összeesküvés-elméleten :D
De úgy igazából én az összes kategóriát végig szoktam pörgetni. Na jó, ez erős túlzás, az Üzlet, Számítástechnika, meg hasonlókat nem nézem, sok helyen vannak olyan kérdések, amik érdekelnek. Na meg kérdezni is sok helyen szoktam (sőt, pont ebben a kategóriában nem is igazán teszek fel kérdést).
Én a családi kapcsolatokat,a gyereknevelést,és az üzlet és pénzügyeket,az is nagyon hasznos tud lenni.
Néha a szépségnél a plasztikát,meg az egészségnél is körül szoktam nézni.
Általában az összes gyerekneveléssel kapcsolatos dolgokat. Akár kicsi, akár kamasz gyerekről van szó. Bár az e-mail címemre szokott jönni a gyakori kérdésektől érdekes heti kérdések. Ha valami megfog, abba bele nézek. Gyerek nevelés terén más oldalakat is szoktam nézni. Pl.: [link]
Az én tini gyerekemet elég nehéz kezelni, ezért bármilyen segítséget szívesen olvasgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!