Szerintetek milyen fiú név a Temes?
Nekem tetszik. Hívjátok már most így és annyira hozzászoksz, hogy már mást el sem tudsz képzelni.
Mi is így voltunk.
Nekem tetszik, kellemes hangzású, kissé különleges, mert ritka, biztos nem jön szembe minden utcasarkon egy ilyen nevű kisgyerek. :-) Ősmagyar lehet hangzás alapján, ugye? Ezzel a névvel még nem találkoztam, de határozottan szimpatikus.
Egyébként ne adj mások véleményére, mi elkövettük azt a hibát, hogy most a harmadik babónál a családnak nem azt mondtuk, hogy nem tudjuk még, mi lesz a neve, hanem megmondtuk, hogy Csenge az esélyes, erre jöttek a leszólások, meg hogy lehet ilyen csúnya nevet adni egy gyereknek és ne szúrjunk már ki vele.... No comment.... Szóval ha lesz még gyerekünk, soha többet nem tudják meg a nevét, csak amikor már anyakönyvezve van! :DDD
Nekem nem tetszik, mert nagyon hasonlít a Temerinre, amit a következő kutyám nevének szánok. :)
Ha nektek tetszik, akkor adjátok nyugodtan. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!