Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is csalódott a Libero...

Más is csalódott a Libero vonalkódgyűjtésben?

Figyelt kérdés

Mikor megszületett a lányom, hallottam erről a vonalkódgyűjtésről, és azonnal bele is fogtam. Már az elején kinéztem a 2 clemy puha építőjátékot, mindegyik 40-40 pont.Csak liberót vettem mindenből, alátét, úszópelus, mindent, hogy összejöjjön a 80 pont. Közben folyamatosan néztem az oldalt, nem vitték-e lejjebb a pontokat, mert elég nehéz ennyit összeszedni. Egyszer csak látom, az egyik szó nélkül eltűnt, és már csak egy építőkocka volt fent. Már akkor nagyon elszomorodtam, pedig már megvoot a 70 pontom. Ekkor beküldtem őket, hogy megrendeljem a másikat. Pár hét alatt be is érkezett, azonban már késő volt, ugyanis erről is lemaradtam. De ekkor már 3-4 naponta figyeltem beérkezett-e a pontom, és egyszer csak eltűnt a listáról. Pedig a rendelhetőség dátuma szerint mindegyik 2009 október volt.

Azt a hülye Alma együttes CDjét pedig már hetek óta hirdetik, hogy nemsokáig lehet csak rendelni. Az építőkockával miért nem tették ezt? Ráadásul most nagyon gáz játkot tettek fel helyette, a többire pedig már nincsen szükségem, hiszen kinőtte azokat, mert itthon gyűjtögettem a kódokat.

Akkorát csalódtam, hogy azóta egy darab Liberót nem vettem.

Bocsi, hogy hosszúra sikeredett, nagyon mérges vagyok már 1 hete.

2009. máj. 28. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
És az még nem jutott az eszedbe,h ugyanezt megírd nekik?!Sztem teljesen jogos a felháborodásod,de itt csak megerősítést kapsz,megoldást nem.Mindenképpen írj nekik,és ne rejtsd véka alá a csalódottságodat.Én is gyűjtöm a pontokat,de még semmit nem néztem ki a babának.Valóban sok-sok pénzt beleöltél,ha ennyi pontod van már.Én azon vagyok kiakadva,h a honlapon azt írják bizonyos időközönként küldenek termékmintát.Csak nem tudom kinek,mert az én babám már 1 éves,de még semmit nem kaptunk!Szval hajrá,írd meg mire jutottál.
2009. máj. 28. 11:24
 2/8 A kérdező kommentje:
De gondoltam írni nekik, cak reméltem nem én vagyok az egyedóüli, mert így sztem nem sokat érek el. :(
2009. máj. 28. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy csalódtál, és megértem a felháborodásodat, annyit mindenképpen megér az ügy, hogy megírod ezt a cégnek is. Veszíteni nem veszítesz vele semmit.

Másrészről viszont pl. a Teszveszen egy csomag pelenka áráért tudnál Clemy kockát venni... Sokszor érdemes utánaszámolni, hogy mennyi pénzt is kell elkölteni bizonyos márkára, vagy X boltban valami kinézett ajándékért, amit egyébként tizedáron megkaphatsz bármelyik üzletben. Tudom, hogy könnyű elcsábulni, meg ha amúgy is azt a márkád használod, akkor értelemszerűen elkezded gyűjteni a pontokat, de felesleges kiadásokat csinálni az ilyen gyűjtögetésért nem éri meg szerintem.

Mindezt nem kioktatásnak szántam, csak engem eléggé bosszantanak az ilyen céges gyűjtögetős dolgok, mert kicsit átverés szaguk van...

2009. máj. 28. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én már akkor felhagytam a pontgyüjtéssel, mikor visszaküldtem a kupont, amivel be lehet lépni a klubba, és a beigért ajándék könyvecske helyett küldtek egy 500 ft-os kupont. Ezzel nem is lenne baj, de a kupont, csak a bugyipelusra lehetett beváltani, és elég érdekesen adtam volna rá egy kisbabára. Mire bele nőtt volna, addigra lejárt a kupon. Ennyit erről.
2009. máj. 28. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is valahogy így gondolom, mint az utolsó hozzászóló! Sajnos az ilyen pontgyűjtések csak arra mennek, hogy vásárolj, vásárolj, vásárolj! Aztán ugye neked is mondhatják ebben az esetben amit leírtál, hogy a kisbetűs részben ott van hogy a készlet erejéig! Erre sajnos már nem tudsz mit lépni!

Az amúgy más ha éppen te azt használod alapból azt a márkát, vagy abban az üzletben szoktál vásárolni amúgy is, akkor nincs is baj. De csak azért olyan dolgokat, vagy ott vásárolni hogy meglegyenek a pontok, butaság!

Hidd el! És én sem kioktatásból írom! Csak jó tanács, nagyon sok mindenkinek! Bár akik ezt a kampányt kitalálják most biztos átkoznak enged, de így van sajnos! Valahogy kell ösztönözni az embereket a vásárlásra!

Közben meg már a fele pénzből vehettél volna olyan terméket, sőt talán még drágábbat is!

Nagy marketig ez! És tudod miért tudják ezt megtenni az emberekkel? Mert nagyon hiszékenyek, van aki még nálad is sokkal hiszékenyebb, sajnos!

Nem felejtem el, hogy valamelyik nap mondták a híradóban azt a pasit aki most fog szabadulni sok év után, hogy most is nevet azon hogy milyen becsaphatóak az emberek. Kiadta magát mindenfélének és soha senki nem jött rá, jó darabig.

Kicsit abszurd példa de sok mindent tükröz!

De biztos vagyok benne hogy sokat tanultál ebből!

De ha már így benne vagy nyakig, írj nekik levelet! Hátha kapsz valami vigaszdíjat, ha rendesek!

Majd írd meg mit válaszoltak, kíváncsi vagyok! Már ha válaszolnak egyántalán!

Kitartás!

2009. máj. 28. 13:50
 6/8 A kérdező kommentje:

De bevált a libero, így össze akartam kötni a kellemest a hasznossal.

Most kereshetek már pelust ami jó a babámra. De ilyet akkor sem veszek többet.

2009. máj. 28. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
én is gyüjtöm a pontokat, és én is clemyt szerettem volna, mire beért a pontom eltünt a játék. De én irtam is nekik a válasz az volt,hogy a forgalmazó/márminta játéké/ kivonta a forgalomból és nem is lesz már, várjak mert lesznek új játékok. És lettek én Fiser P. játéknak is örültem meg is rendeltem,1 hét alatt itt és volt a gyerkőc azóta le se teszi.
2009. jún. 6. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, nekem is ezt írták.

igen, láttam az új játékokat, de van már hasonló Fisher price formák játékunk, csak csiga formája van és zenél is még pluszba. A másik játék viszont szerintem nem ér semmit. :(

2009. jún. 8. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!