Mit adjunk az ápolóknak ami kevés pénzből is kijön?
készíts egy lapot amiben megköszönöd h kedvesek voltak
sok esetben ezt elteszik és még büszkék is rá :-)
(soha nem adtam se pénzt de mást azért mert rendesek voltak még szülésnél sem kaptak csak egy lapot ( az egyik még mindig kint van a falon a csecsemős szobában ))
kedves első válaszoló4
Igen, ez a dolguk. Ezt a munkát nem a pénzért csinálja valaki. Csak az eü. dolgozónak is jól esik a köszönöm. A Kérdező pár szóval, és egy kis csekélységgel szertné megköszönni két embernek azt, hogy figyeltek rá, türelemmel, odafigyeléssel, kedvességgel bántak velük a betegség ideje alatt. Ha Te ezt nem érted meg, akkor, kérlek, gondold át, amit írtam.
Kedves Kérdező! Bocsi, h offoltam a kérdésedet, de az ilyen embereket nem értem.... Szerintem a bon-bon, kávé,ital személytelen, bár hasznos ajándék. Én a helyedben egy köszönőlapot csinálnék, és pár kedves sor mellé beragasztanám a kisfiam képét. Oké, mellé még egy tábla csoki is belefér. Szívből jövő ajándék egy kis nasival. Hidd el, örülni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!