Egy évvel szülés után hidegülök el a férjemtől? Miért? Adnátok tanácsot?
Majdnem egy éves a kislányunk. Nehezen indultak be nálam az anyai ösztönök, depressziós is voltam. Így fél éves elmúlt a babám, mire elkezdtem igazán élvezni az anyaságot, és egyre közelebb kerültem hozzá. De ezzel arányosan kezdtem elhidegülni a férjemtől. Még kb. 1 hónappal ezelőttig hetente 3-4 alkalommal volt házaséletünk. Most jó ha hetente egyszer ráveszem magam. Kívánom én a szexet, de amikor oda kerülne a sor, akkor mégsem akarom.
A férjem türelmes, folyton elmondja, mennyire szeret. De valahogy nem érdekel. Tegnap este is megcsókolt, és nem esett jól. Van még innen visszaút? Mit tehetnék, hogy ne menjen tönkre a házasságunk?
Mondd el neki, hogy mit érzel és együtt próbáljatok rá megoldást keresni.Akár szakember segítségével is!
Azok a párom akik nem beszélgetnek az ilyen dolgokról sokkal hamarabb és könnyebben megy tönkre a kapcsolatuk!
Néha próbáld lepasszolni a babát a nagyinak vagy egy barátnőnek és menjetek el vacsizni, moziba, minden olyan dolgot csináljatok, amit a baba előtt.Lehet, hogy a házaséleteteket sem ártana kicsit feldobni, mert az, hogy nem akarod sosem lehet véletlen!
1 éves kislány anyukája
Bocsi, azok a párok! ezt akartam írni
második voltam :)
Az a baj, hogy nincs kire bízni a babát. Így ha el is járunk valahová, vagy babástól, vagy külön-külön. :(
Próbáltam felhozni, elintézi annyival, hogy már megint agyamra ment valami. :(
nekem még egy doki mondta, hogy a szülés után 1 évvel is van valami hormonváltozás, lehet emiatt.
Én ugyanezen esem át most, de nagyon szeretem a férjemet.
Imádom őt, meghalnék nélküle!! Egyedül a testi vágyam lecsökkent. Szerintem ha jön a tavasz, minden nap rá fogok mászni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!