A Péterfy Kórházban kiszúrják a fülét az újszülöttnek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 12:14
1/7 anonim válasza:
Bocs azz offért,de miért kéne kiszúrni a fülecskéjét a csecsemőnek?
2/7 A kérdező kommentje:
Fülbevaló miatt gondoltam...
2012. jan. 18. 12:29
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, nekem ugyan fiam született 2010-ben, de senki lányos anyukát sem láttam, hogy fülbevalóval tologatták volna a babájukat.
Kérdezz rá a babváró tanfolyamon vagy hívd fel az újszülött osztályt megkérdezni.
Most egy másik kórházban szülök és most nekem is kislányom lesz, ott tudom, hogy megcsinálják és kérni is fogom!
4/7 anonim válasza:
Köszi,már legalább ezt is tudom.:)
5/7 anonim válasza:
Én igaz nyíregyházán szültem, de azt mondták már nem lehet az unió miatt...így nekem is csak 2 hónapos korában lett kiszúratva a lányom füle.
6/7 anonim válasza:
De igen megcsinálják. Augusztusban szültem szobatársam kislányának kiszúrták,de kértek 1000.-ft-ot.
7/7 A kérdező kommentje:
Talán 1000 ft még belefér! Köszi a válaszokat!
2012. jan. 20. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!