A gyerekorvostól mikor kapjuk meg az első kiváltandó recepteket az újszülöttnek?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok ,ez a 2. terhességem de már nem emlékszem rá hogy szülés előtt kaptuk meg a recepteket vagy mikor... Hogy is van ez?A válaszokat előre is köszi!2011. aug. 12. 22:05
1/7 anonim válasza:
Hozzánk kijött másnap, miután hazajöttünk a kórházból. Megvizsgálta a fiamat, majd ellátott tanácsokkal és odaadta a recepteket.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi vasárnap mentünk haza a kórházból az első gyermekemmel és úgy emlékszem akkor már megvolt a köldök felszerelés meg minden receptes dolog és nem másnap jött ki hozzánk a gyerekorvos hanem 2-3 nap múlva asszem.
2011. aug. 12. 22:19
3/7 anonim válasza:
Én szülés előtt elmentem hozzá és kikértem a recepteket. Kaptam biankó receptet, és mikor megszületett a baba, a kórházban kitöltöttem az adataival, a tajszáma az enyém volt, csak az első számot át kell írni 8-ra amíg nem kapja meg a sajátját és mire kijöttünk a kórházból, apa mindent ki is váltott. Kérdezz rá a dokitoktól, hogy nem kaphatnád e meg te is előre. Mi szombaton mentünk haza és a dokink csak szerdán jött, addig nem lett volna jó a kencék nélkül.
4/7 anonim válasza:
Én a héten kaptam meg a biankó recepteket a védőnőtől - 34 hetes vagyok. Recept ki van töltve, kivéve a fejrészt (név, cím, Taj-szám, születési idő). Első gyereknél is megkaptam korábban, Apa váltotta ki szülés után, mielőtt hazamentünk volna.
5/7 anonim válasza:
Nekem az apjuk ment el a receptekért amíg én a kórházba voltam. Most is így lesz majd :)
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól emlékszem hogy előre oda adják :-)
köszi a válaszokat !!!
2011. aug. 13. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!