Amikor a gyermekvédelmi támogatás igénylésénél kimennek az életkörülmények felmérésére, mit csinálnak?
Nyugi, ez nem olyan "ellenőrzés". Mivel nekik ez törvényben előírt kötelességük, csak eleget tesznek ennek. Meg vannak szabva a jövedelemhatárok, tulajdonihatárok az igénybevételhez, és csak ezt kell felmérni, hogy jogosultak vagytok-e az ellátásra. Kinek mennyi és milye van, mi kinek nevén, saját tulajdon bla bla bla....
Csak szétnéznek, nem fognak a szekrényedbe kutakodni,megnézik, hogy az ellátáshoz szükséges nehéz szociális helyzet fennál-e, tehát ha van valami a lakásban ami "szemetszúró" azt érdemes eldugni (pl LCD tv) :) , de godnolom érted mire gondolok..
Rendben!
Köszönöm szépen a válaszokat!
..mondjuk azért mert valakinek van számítógépe, vagy van tv-ja jó mondjuk nem LCD(de kaphatta is ajándékba) még nem jelent semmit. Tudjátok mit jelent a relaítv szegénység??? Azt, ha valaki nem rendelkezik elegendő erőforrással ahhoz, hogy olyan életszínvonalat biztosítson magának ami az adott társadalom számára elfogadott......
lehet tévéd, de lehet hogy más meg nincs, szabaduljunk meg egyiktől a másik kárára, vagy hogy is van ez kedves utolsó??? Értem a fenntartásaidat, de ennél jobban nem lehetne szétkupálni az országot mint eddig tették, fizetem az adómat, és inkább gyermekvédelmi kedvezményt fizessenek ki belőle, mintsem hozzájáruljak még egy milliós mercédesz kifizetéséhez, vagy milliárdos csarnok építéséhez.
Ha olyan mértékűek lennének a ellátások, hogy szúrná a szemem, akkor mondhatnám hogy nana nana, de ezzel amit kérdező fog kapni, nem fog túl messzire szaladni......
Jó, le lehet pontozni, de le kellett hogy írjam.....
(első válaszoló)
..és kihagytam, hogy lehet hogy én leszek az aki kimegy...., és valószínű a többi kolléga sem vélekedik másként...
erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!