Ha nem járok terhesgondozásra a védőnőhöz és megszületik a baba, mi alapján és ki lesz gyermekorvosa a babámnak az ő "közbenjárása" nélkül?
Szerintem teljesen független a védőnő a gyerekorvostól. Tehát édes mindegy van-e vagy ki a védőnő. helyileg amelyik gyerekorvos hozzátok van rendelve ahhoz tartoztok.
persze kérheted máshoz is magatokat.
Nem kötelezhet a védőnő semmire. Ha jársz rendszeresen terhesgondozásra a nőgyógyászhoz akkor minden rendben van.
Majd ha megszültél felhívod a gyerekorvost hogy ha hazaértek akkor mikor tudna elmenni hozzátok megnézni a picit.
Nem ismerem a körülményeid de attól még lehet a gyerek háziorvosa a háziorvos.
Egyébként nálunk is nekem kellett menni tanácsadásra a gyerekkel + terhesgondozásra 21 hónap van a gyermekeim között.
Vegyél esetleg testvérbabakocsit.
Nehogy már a védőnő parancsolgasson nektek. Szép is lenne. :)
Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, de szerintem az orvoshoz attól még nyugodtan járhattok, nem hiszem, hogy a kettőnek köze van egymáshoz.
Hát ha ilyen a stílusod, mint az utolsó kommentedben, a védőnő helyében én se mennék ki hozzátok... Biztos ők is odavannak az ilyen arrogáns ámde rendkívül kényelmes kismamákért :)
Gyerekorvost amúgy azt választasz, akit akarsz, de védőnőt nem lehet "lecserélni".
Amúgy, ha az ember nem hisztizik meg kifogásokat keres, hanem megoldásokat, el lehet jutni terhesgondozásra és orvoshoz egyedül nagyobb babával is.
Várom a lepontozást :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!