Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák Ti mennyi pénzt...

Anyukák Ti mennyi pénzt költötök élelmiszerre, és mennyi pénzt költötök babadolgokra (pelus, popsitörlő, tápszer) havonta? Soknak vagy kevésnek tartjátok amennyit költötök?

Figyelt kérdés

Írjátok le légyszi h az élelmiszer hány főre van ill hogy hány gyerek van.

Köszönöm!!!

Előre is köszönöm!

2012. jan. 17. 12:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hát igen. Az étkezési szokásoktól nagyon sok függ.

Mi hetente egy-két alkalomtól eltekintve minden nap eszünk húst. Egyrészt mert szeretjük, másrészt mert a férjem félig fizikai munkát végez, hiába van konyhakertünk (így nyáron nem költök ennyit zöldségre), nem tehetem meg vele, hogy zöldségen tartsam.

A másik, ami eszembe jutott: ebben azért az is benne van, hogy az esetek többségében a férjem itthonról visz ebédet vagy reggelit.

De ami tény, az tény: sokat le lehetne faragni belőle.

Első

2012. jan. 17. 13:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Az meg a másik: ha a férjem sokáig dolgpozik, csomagolok neki 1 rahedli szendvicset, és akkor nem hagy ott egy út menti büfében 1500 forintot, sokat számít!
2012. jan. 17. 13:46
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a privit:))

jó ötletek!!!!

Én is úgy csináltam h átgondoltam a heti menüt és olcsó kajákat válogattam össze...

pl sárgaborsó főzelék debrecenivel

zöldségleves-palacsinta

tojásleves-mákos tészta

bableves-pogácsa.....stb..stb..

próbálok olcsó felvágottat venni...pl májkrém,párizsi,

Ma vettem paprikát is:))

olcsó kenyeret, péksütit szinte nem is veszünk hanem sütünk...

2012. jan. 17. 13:48
 14/25 anonim ***** válasza:

nálunk 50ezer a kaja abba mindennap főtet eszünk párom megőrül a szendvicsektől,de én főzöm.A tápszer beba 4doboz az még 8000-9000ezer pelenka libero 2 csomag84darabos pontokkal 7500Ft ból kijön és még erre jön rá a többi ápolási cucc a babának 14-15ezret hagyok havonta a dm ben.

ezenfelül havi 4-5ezer tisztítószer

2012. jan. 17. 14:11
 15/25 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

mi nem az árakat nézzük olcsó kenyér legyen hanem eggészséges

kerüljük az egészségtelen felvágottakat, joghurtokat ja és hárman vagyunk

2012. jan. 17. 14:13
 16/25 anonim ***** válasza:

Ikreim vannak.

A DM-ben szoktunk vásárolni kuponnal, pelenka kb. 10ezer, popsitörlő 2ezer, tápszer olyan 8-9 ezer, muszáj bébikaját meg üveges gyümit is vennünk a biztonság kedvéért, ez olyan 6 ezer. Tejpép olyan 3ezer. Egyéb dolgok is kellenek persze a babáknak, pl. fürdető,sampon ilyenek,de ugye ezt nem kell minden hónapban. Erre is elymegy azért pár ezer.

A mi kajánkra elmegy jó sok, pl. Tescos bevásárlás egy hónapban 1x úgy 30-40 ezer,de ebbe lehetnek tisztítószerek is. A hétvégi bevásárlásoknál is elmegy minimum 5-8 ezer,mert pl. a hús marha drága, és a páromat nem várhatom minden este levessel vagy főzelékkel. Kutat fúrnak,talajmintáznak,vízmintáznak hőségben szélben fagyban hóban...stb. Szóval én tudom,hogy sokat költünk,de ikrekkel és ilyen férjjel ez nem is csoda.

2012. jan. 17. 14:43
 17/25 anonim ***** válasza:

Dorisz:

2 tojást sütsz kettőtőknek???? a Párom egyedül eszik 3-at és hozzá parasztreggelit, bele kolbászt.

Hogy lehet egy tojással jól lakni?????

Kérdező

sokat, nagyon sokat költünk.

2pici, és mi ketten, egy macska

kaja 100.000ft/hó

dm, babakaja, tisztító, mosakodó, egyéb: 50 e ft/hó

szopik a 11 hósom, de babakaját eszik csak meg.

Ruhák: újak, használtak vegyesen a két gyereknek havi átlag 20 e ft, ugye ebben benne van az évszakváltásnál az új cipők is.

nyáron olcsóbb, mert egy télikabát ára megegyezik 10póló árával.

a játékok sem olcsók, fajáték, thomas, fp, egyéb...

de lehet jóval olcsóbban is.

2012. jan. 17. 15:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Már komolyan vártam, hogy mikor leszek lepontozva. Nem értem, miért bántja egyesek szemét, hogy bevallom, hogy mennyit költök élelmiszer + tisztítószerekre és hogy ebből lenne még mit lefaragni. Ha szükséges lenne.

A 2 tojásos akármit én is megnézném. A 3,5 éves lányom eszik 3 tojást tükörtojásnak, a férjem szóba sem állna velem 4-5 tojás (+ szalonna, kolbász, virsli és egyéb nyalánkságok) alatt.

2012. jan. 17. 15:53
 19/25 anonim ***** válasza:

Igaz, még csak első baba és 6 hetes, de sokat. Csak tápszeres, ami ugye nem olcsó, bár tény,hogy nem is a legolcsóbbat vesszük.

Pelusból is sok fogy és eddig úgy néz ki,hogy a Pampers válik be a legjobban, ami szintén nem a legolcsóbb.

Szerintem durván pelusra, tápszerre, babaápolásra 20-30 ezer biztos elmegy!

2012. jan. 17. 16:01
 20/25 anonim ***** válasza:

" Reggelire sütök 2 tojást, ez kb 60 forint, KETTŐNKNEK 120"

Fejenként 2 tojás kenyérrel nekünk elég :)

2012. jan. 17. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!