Milyen nevet nem adnál születendő fiúgyermekednek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 14:26
31/33 anonim válasza:
hát igen ezen én is meglepődtem,hogy milyen hülye név magyarban a Dzsásztin!Még amcsiban jó is,de itt????Nekem inkább a közepesen különleges nevek tetszenek,de ez most olyan kérdés,hogy mindjárt bemásolom neked a háromnegyed magyar utónévkönyvet!!! :S :D
32/33 anonim válasza:
Apor,Zoárd,Valér,Marion,Teofil,Ottó,Ambrus,Andor,Taksony.
33/33 anonim válasza:
Lajos, Mihály, György, Gyula, József (ha a leendő férjem akarja, akkor muszáj lesz!), Sándor, János, Csaba, Béla, Szilárd, Tamás, Imre, István. Még van, de lánynévből konkrétabban tudnék írni, ott a Szilvia, Tímea, Melinda azok a nevek, amiket a legjobban utálok.
Bocsánatot kérek a nevek viselőitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!