Milyen nevet nem adnál születendő fiúgyermekednek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 14:26
11/33 anonim 

válasza:

József, Kevin, Fernando, Winnetou, Felhő, Dzsonni...ilyenek
12/33 anonim 

válasza:

János,Károly,Albert stb. régi ronda paraszt nevek!!!!Sem átlagosak,sem a túúúúl különlegesek!A párom utálja még nagyon a Milán nevet,én meg szeretem:( !!!
13/33 anonim 

válasza:

én a mostanában divatos neveket nem adnám, nem szeretném, ha 2-3 lenne belőle egy osztályban. pl Bence, Zétény, Máté, stb
De amit ezeken kívül nem adnék az a Zsadány, Albert János, Mátyás.
14/33 anonim 

válasza:

Hugó,Dénes,Gyula,Tibor,Rudolf,Tivadar,Béla.
15/33 anonim 

válasza:

Ernő,Vilmos,Koppány,János,István,Gábor,Zoltán,Géza,Hunor és még van sok, most ezek jutottak az eszembe.
16/33 anonim 

válasza:

János, László, Béla, Géza, Mihály, György, Sándor stb... Ábrahám, Adorján, Alex, Barnabás, Botond, Boldizsár, Brúnó, Buda, Demeter, DÉnes, Domo(n)kos, Dömötör, Elemér, Endre, Ervin, Ede, Fülöp
SATÖBBI:))
a régi nevek nekem sem tetszenek, de igazából sokkal több van abból ami nem tetszik, mint ami tetszik..(ez látható isXD)
17/33 anonim 

válasza:

14:43-tól kérdem.Mi a baj az Árpáddal? Igazi magyar név,és sztem tök férfias.Nem bántásból kérdem,csak kíváncsi vagyok a véleményedre.
18/33 anonim 

válasza:

Konrád,György,Márkó,Ervin,Jakab,Flórián.
19/33 anonim 

válasza:

14.43-as vagyok. Egyszerűen nem tetszik, soha nem is tetszett, becézett formában sem. Hozzáteszem, van ellenszenves ismerősöm is ezzel a névvel, ez még megtoldja a dolgot;-)
20/33 anonim 

válasza:

Ferenc, Mózes, Paszkál, Erik, Ivó, Konstantin, Dezső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!