Szerintetek mi igazán az unisex színek?
Világoszöld, citromsárga, narancssárga, világosbarna-( tejeskávé, krém árnyalatokra gondolok) fehér.
Szerintem a piros csak nagyon módjával, a lila meg nem unisex, én legalábbis nem adnám a fiamra...de ez amúgy ízlés kérdése is.
"Úgy vagyok vele,hogy ha lány akkor nagyon csajos lesz,kék és egyébb árnyalati szóba sem jöhetnek! :)"
Te jóságos mennybolt! Nekem lányom is és fiam is van. Én a kislányra minden színt ráadások, nem öltöztetem talpig rózsaszínbe, csak ritkán. Amúgy a kedvenc színe a kék, úgyhogy elég sok kék játéka, ruhája stb van (a szobája is világoskék). Én falra tudnék mászni, ha meglátok egy ilyen mini-hercegnőt. De én is hordok minden színt.
A fiamat is színesen öltöztetem, nem csak kékbe meg zöldbe. Csak rózsaszínt és lilát nem adok rá. Az ő szobája zöld.
Eddig senki nem kérdezett rá egyik gyereknél sem, hogy fiú vagy lány, mert eléggé látszik az arcukon. Ha a kislányomnak baba korában fiús arca lett volna, lehet, hogy több rózsaszínt adtam volna rá, de akkor sem lett volna pinky-királylány, az tuti.
A babakocsink pl. ilyen színű:
Az etetőszék ilyen:
A mei tai pedig bordós-piros.
Ja, és a kislány az idősebb, és neki vettük még ezeket a cuccokat...
Szerintem a lila nem, az inkább lányos szerintem.
Piros, narancssárga, citromsárga, barna, zöld és az árnyalatuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!