Szerintetek mi igazán az unisex színek?
Zöld, sárga, barna.
A lila lányos, fiúnak nem használnám, pirosat is csak módjával. Attól függ, mire gondolsz? Ruha, szoba fala, babakocsi, textilek?
Fiamat lila overálban hoztuk ki a kórházból, ráadásul sötétlila volt, kifelé menet ketten is ledöbbentek, hogy nem kislány. :)
De már 10 hónapos, ma is van sötétlila felsője.
Piros, sárga, zöld.
Az én lányomnak sok kék ruhája van, de nyilván babakocsit, babaplédet nem vennék kéket, nehogy amiatt nézzék fiúnak. De egy szoknya vagy egy fodros pulcsi nem látszik fiúsnak kék-ként sem :DDD
Nézzük meg a felnőtteket: a nők hordhatnak minden férfias cuccot, minden férfias színben, akár kék öltönyt is, csak éppen kosztümnek hívják.
Egy férfi viszont meglehetősen b*zis rózsaszín pólóban, és persze ízlések és pofonok, de szerintem a világoskék sem férfias, a fehér sem, akár a bézs sem... Kinek hogy, de a babáknál is hasonló. Egy jól megválasztott narancs vagy piros ing igazán szexi lehet egy meglett férfiemberen, és ugyanolyan dögös egy 3 éves kisfiún is :)
hmm,érdekes hogy ennyien melítitek a sárga,zöldet :D
amúgy mindnre gondolok,textília,ruha,babakocsi stb.
Soha nem vennék fel kék kösztümöt...
Úgy vagyok vele,hogy ha lány akkor nagyon csajos lesz,kék és egyébb árnyalati szóba sem jöhetnek! :)
Ez csak is a ruha formájától függ.
A lányomnak is van pl zöld fodros kisnadrágja, amit soha nem adnék fura, pedig a szine fius is lehetne.
Piros talán, de nekünk a piros ruhákon is van fodor, behúzás,masni.
Szerintem unisex szinek a krém, kàvé vagy vajszinek, fehér, sàrga, zöld, barna, piros, szürke.
Mi még nem tudjuk a baba nemét, igy ezeket a szineket veszem alapnak, és majd késôbb kiegészitem, feldobom a nemének megfelelö szinekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!