Segíteni tudnátok választani a felsorolt lánynevek közül?
Figyelt kérdés
Dóczi Bíborka
Dóczi Boglárka
Dóczi Kincső
Dóczi Zselyke
Dóczi Csenge
Dóczi Laura
Dóczi Vivien
2012. jan. 13. 22:26
21/34 A kérdező kommentje:
Esetleg a Dóczi Zorka?
2012. jan. 14. 22:12
22/34 anonim válasza:
Szia. Engem Titanillának hívnak.Mindig dícsérik mindenhol,hogy milyen szép név,büszke is vagyok rá.Könnyű becézni,Titi,Titti,Tia,Titta
Dóczi Titanilla Vivien?
Az én lányom Titanilla Vivien lesz egyszer!:D
R
24/34 anonim válasza:
nekem is a Laura tetszik, másodiknak pedig a Vivien, majd a Bíborka
26/34 anonim válasza:
A vezetéknévhez szerintem is Boglárka. Becézve is jól hangzik: Dóczi Bogi. Én a Bíborkát semmiképp sem adnám. Különlegesnek hangzik, de mostanság kezd divatossá válni, és szerintem a különleges neveknél ez nem igazán előnyös... Amiket leírtál, azok közül még a Vivien sem hangzik rosszul.
27/34 anonim válasza:
Ehhez a vezetéknévhez legjobban illik a Boglárka, Laura, Vivien.
28/34 anonim válasza:
Nekem a Vivienn tetszik a felsoroltak közül!
30/34 anonim válasza:
Boglárka, vagy Csenge. Mivel utóbbiból túl sok van mostanában, inkább a Boglárkát adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!