Febr22 vagyok kiírva 1. babuval. Nov.3 megszűnt a munkaviszonyom, munkanélküli ellátást kaptam jan7-ig. Van 180 ledolgozott napom, most ellátásban nem részesülök, így nincs biztosításom. Jogosult vagyok t-gyásra és gyedre, vagy csak gyest kaphatok?
De még befizetheti:)
Erre mindenképp figyelj, hogy a tb-d saját magad után fizesd, nem akkora összeg lesz, addig asszem max 2 hónapot(5 ezer kb) fizesd, különben tényleg megjárod a szüléssel anyagilag!
ne mondjatok butaságot,nem attól lesz jogosult gyedre h van vállakozóija!! ki ne váltsad!!!!
de az valóban jó lenne,ha fizetnél tb-t. visszamenőleg is,jan.7től fizesd be. ettől függetlenül is csak gyest kapsz,de legalább szüléskor biztositott leszel. sztem nagyon gyorsan állj neki,mert ha hamarabb jön a pici akkor bajban leszel...
Én mondok butaságokat azzal, hogy váltsa ki a vállalkozóit?Miért mondasz ilyen véleményt amikor nem értesz hozzá?
Ugyan ebben a cipőben jártam és most Tgyást és Gyedet is kapok.
Kedves Kérdező ne itt kérjél tanácsot hanem egy szakértőtől.A Tb-nél nem fognak segíteni kiskapukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!