Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szívem szakad meg azért a...

Szívem szakad meg azért a miskolci másfél éves kicsiért aki bennt égett. Titeket is ilyen mélyen érint?

Figyelt kérdés
Elég furán tettem fel a kérdést, de valahogy ki kellett töltenem a kérdés mezőt. Most megnéztem a videót az rtl honlapján. Szegény apuka is. Vajon mi okozhat ilyen hihetetlen nagy robbanást? Gáz?? Belegondolok én is bent szoktam őket hagyni, amíg kiszaladok tenni a kazánra, vagy ha jön a postás, vagy akár a szeméttel :(
2012. jan. 12. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnálom szegénykét. :(

Viszont az anyuka nyilatkozata nekem is furcsa volt. Pont azok, amiket írtatok. Teljesen olyan volt, mint akit nem rázott meg a dolog. (Aki be van nyugtatózva, szerintem nem így beszél).

Meg hogy ő nem hibáztatja magát.... Ez érdekes.

De remélem, én látom rosszul a dolgokat, és nincs igazam!

Mindenesetre furcsa...

2012. jan. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!