Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tapasztalt anyukák! Ez mi lehet?

Tapasztalt anyukák! Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Voltak nálam egy páran látogatóba(1hét múlva szülök)hoztak ajándékokat és az egyik csomagban volt egy gyógyszertári tégely, amiben valami nagyon büdös krém van. Nem is tudom mihez hasonlítani a szagát. Talán halszagú.... Szerintetek ez popsikrém lehet? Sajnos nem tudom megkérdezni azt aki hozta, mert nem tudom,hogy kitől kaptam....
2012. jan. 11. 10:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Popsikrem lesz valoban.

Nekem ezt a fajtat irta fel a doki, nem a tegelyest, de ez is kb ugyanaz: [link]

Borzaszto szaga van, frissen bontva is.

Egeszen pontosan csukamajolaj van ezekben, a tajekoztatojan is rajta van (ehhez a dobozoshoz volt tajekoztato).

Allitolag nagyon szuper, biztosan igy van, de megmondom oszinten, hogy en nem birtam hasznalni, semmilyen formaban nem birom sem a halat, sem ezt a szagot. De erdemes kiprobalnod, mert biztosan jo.

2012. jan. 11. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!