Mi történik akkor ha nem engedélyezett nevet adsz a gyerekednek és nem vagy hajlandó változtatni?
Figyelt kérdés
Annyit hallottam hogy persze a kórházban beírják a lapra amit te mondasz,de ettől még az nincs anyakönyvezve...és ha ezután nem vagyok hajlandó másikat választani akkor nem lesz neve? elnevezi helyettem az állam?! :D
Vagy csak bemondod hogy te pl busmannak vagy akárminek vallod magad és ennyivel el is van intézve?
2012. jan. 9. 22:01
21/23 anonim válasza:
A Küllikki szerintem a legjobb név az MTA listáján :D Amúgy azt hiszem finn név. Ha azt engedélyezték, akkor a Kennát is :)
22/23 anonim válasza:
Egyébként ha magadat busmannak vallva akarod engedélyeztetni, akkor igazolnod kell, hogy a busmanoknál ez létezik.
23/23 anonim válasza:
áh, totálisan logikátlan, hogy mit engedélyeznek, mit nem. Egyszer játszottunk olyat, hogy az aktuális évben kérvényezett új nevek közül ki kellett válogatni, hogy mit engedélyeznek és mit nem, és rohadtul nem sikerült. :D
Egyébként úgy tudom, hogy ha egy névtanostól szerezel ajánlást, akkor könnyebben megy. Fuss egy pár kört. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!