Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan akinek...

Van köztetek olyan akinek 10-11. hét között volt abortusza?

Figyelt kérdés
Hogyan zajlott le? Sajnos minden akaratom ellenére nem tudom megtartani, mert a páromnak nem kell! Nem olyan régen született közös babánk, meg neki már vannak gyerekei nem csak tőlem. ezt már nem akarja bevállalni. használtunk óvszert, meg is jött eddig kivéve az utolsó hónapban, de addigra már megállapították hogy ekkora a terhesség. próbáltam győzködni folyamatosan, már kész idegroncs vagyok mert én meg tartanám, de azt mondta akkor mehetek ahová akarok, szóval kiadja az utamat. Megteheti, az ő háza. Semmivel nem tudok hatni rá, mutattam mekkora egy 10-11 hetes magzat, hogy néz ki, hogy az már érez, vannak fájdalmai stb.. de nem hatja meg. a meglévő gyerekeit imádja de erről hallani sem akar. ha megtartanám és elhagynám a páromat nem tudnék hova menni, főleg hogy már van egy gyerekem aki picibaba, pár hónapos. anyumék nem fogadnának be, anyum is ellenzi hogy megtartsam, hozzám sem szól addig míg el nem vetetem. Máshová nem tudok menni. Albérletre nem telik, mert gyesen vagyok. Szóval anyagilag a páromtól függök még vagy 2 évig. Szeretnék hamar túlesni akkor az egészen, mert tudom hogy lekileg sosem dolgozom fel. Azért is kérdezem hogyan csinálják már ennyire előrehaladott terhességnél? nem szeretnék egy napnál tovább bent feküdni mert itthol van a kisbabám.
2012. jan. 9. 09:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
Mi van Veled? Valamit írj légyszi! Te nagyon erős csaj vagy, csak merj az lenni!
2012. jan. 10. 16:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol tartasz a döntésedben, de ne hagyd magad befojásolni, ha megszületik, megfogod, és még mindig úgy gondolod, hogy nem vállalhatod, nagyon sok fiatal pár vár örökbefogadásra, az abortusz hmmmm......... [link]

nézd meg a képeket, és bocs....

2012. jan. 11. 14:40
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Ne csak ő nézegesse, és ő szerintem ezt pontosan tudja, mutogassa az anyjának, meg a pasijának...
2012. jan. 11. 21:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi van veled?
2012. jan. 15. 23:37
 15/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Bocsi hogy csak most írok:)

megtartottuk a babát:) nehéz döntés volt,sok vita, idegeskedés, de jó lesz minden remélem.

2012. jan. 16. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Jól van, nagyon örülünk! Hidd el, nem fogjátok megbánni!!!
2012. jan. 16. 14:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok, kárpótolni fog a baba a szeretetével a nehéz pillnatokban....
2012. jan. 18. 14:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Én csak most találtam erre a kérdésre.

Gratulálok jól döntöttél.

4 fiú Anyukája

2012. febr. 2. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Örülök a döntéseteknek!:-)
2012. febr. 28. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!