Mennyire ciki egy kislány babának kék ruhát adni?
A szülésig úgy volt, hogy fiú lesz, és én már előre megvettem egy nagyon aranyos kék rugdalózót, plusz még volt hozzá néhány kék kiegészítő, kiskesztyű, sapka, így egy csomagban. de tényleg nagyon szép, első látásra beleszerettem! Csak nem tudom hogy kislánynak illik-e odaadni? :/ Mert mikor megszületett az apuka mondta hogy de jó hogy nem vásároltak előre kék ruhákat, csak fehéret, és akkor így mostmár csak rózsaszínjeket vesznek, és a babaszoba is olyan szinü lesz.
Én meg odaállítok egy babakék csomaggal.
Szerintetek? Adjam oda, vagy vegyek inkább valami más rózsaszínt?
odaadtam nekik, mert mondtam hogy még akkor vettem amikor még úgy volt hogy kisfiú lesz, és teljesen megértették :) plusz még vettem egy kis rózsaszín szivecskés fehér pólót, szóval örültek neki :)
köszi amúgy a válaszokat :)
Ön kislányt szerettem volna, s mivel a kedvenc szinem a kék, zöld ilyen szinü lesz a kislányom ruhája.
Egyáltalán nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!