Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire ciki egy kislány...

Mennyire ciki egy kislány babának kék ruhát adni?

Figyelt kérdés

A szülésig úgy volt, hogy fiú lesz, és én már előre megvettem egy nagyon aranyos kék rugdalózót, plusz még volt hozzá néhány kék kiegészítő, kiskesztyű, sapka, így egy csomagban. de tényleg nagyon szép, első látásra beleszerettem! Csak nem tudom hogy kislánynak illik-e odaadni? :/ Mert mikor megszületett az apuka mondta hogy de jó hogy nem vásároltak előre kék ruhákat, csak fehéret, és akkor így mostmár csak rózsaszínjeket vesznek, és a babaszoba is olyan szinü lesz.

Én meg odaállítok egy babakék csomaggal.

Szerintetek? Adjam oda, vagy vegyek inkább valami más rózsaszínt?

2012. jan. 7. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiamnak anyósom hozott , rózsaszín macskákkal díszített tipegőt mert,hogy az milyen szép, úgyhogy ennyi erővel nyugodtan oda adhatot a kék rugit a kislány babának, na de komolyra fordítva a szót, tényleg oda adhatot neki szerintem a kék az egyáltalán nem olyan egy kislánynak mint a fiúknak a rózsaszín,nem is értem, hogy miért muszáj a kislányokat feltétlenül mindig talpig rószaszínbe bújtatni. Kersztlányomnak is volt egyébként hogy rózsaszín bundazsákban volt és erre megkérdezték ,hogy kislány vagy kisfiú.
2012. jan. 8. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is bátran odaadnám. :) Ne félj, nem fognak belekötni. Sőt, ha nekem lenne egy kislányom, jobban örülnék a kéknek, mint a rózsaszínnek.
2012. jan. 8. 10:53
 13/16 A kérdező kommentje:

odaadtam nekik, mert mondtam hogy még akkor vettem amikor még úgy volt hogy kisfiú lesz, és teljesen megértették :) plusz még vettem egy kis rózsaszín szivecskés fehér pólót, szóval örültek neki :)

köszi amúgy a válaszokat :)

2012. jan. 8. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy odaadtad nekik, én is elfogadtam anno, amúgy is úgy nőnek a babák, mint a gomba.:)
2012. jan. 8. 16:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is odaadtam volna és a másik oldalról nézve meg szívesen el is fogadtam volna. :)
2012. jan. 8. 17:36
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Ön kislányt szerettem volna, s mivel a kedvenc szinem a kék, zöld ilyen szinü lesz a kislányom ruhája.

Egyáltalán nem ciki.

2012. jan. 10. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!