Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első szülinapra csináljak...

Első szülinapra csináljak olyan tortát, amibe tejszínt is kell keverni?

Figyelt kérdés

Jaj, nem tudom, hogy milyen tortája legyen. Sose csináltam még tortát. Láttam recepteket, de elakadok emiatt már az alapoknál. Pld ha azt írja, hogy vanílita puding...akkor ehet már ő por vanília pundingot, vagy van másmilyen?

Van esetleg répa és tök mentes jó receptötletetek, amit egy kezdő is el tud készíteni?

2009. máj. 24. 07:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Régebben járattam a Kismama újságot, abban mindegyik számban volt egy " A hónap szülinapi tortája". Ezeket direkt egyéveseknek ajánlották,mert semmi olyat nem tartalmaz amit ők nem ehetnek.

ezt találtam a keresőben:

[link]

[link]

[link]

2009. máj. 24. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is megszenvedtem az első szülinapi tortával, hogy bababarát legyen (tej és tojásmentes, stb). A végén evett belőle 1, azaz 1 falatot (pedig nem válogatós, és szereti az édességet is), a többit szétrancsírozta. Szóval én azt mondom, csinálj egy bármilyen tortát, úgyis a felnőttek és a nagyobb gyerekek fogják megenni!!! (Még a második szülinapján sem evett a tortájából 2-3 falatnál többet!)

2009. máj. 24. 08:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű recept:

L5 dk összetört babapiskóta,vagy keksz 10 db langyos vajat összekeverni,egy tortatálra símítani,és 1 órahosszára a hűtőbe tenni.

Ha kivetted,vékonyan bekenni mogyorókrémmel.A tetjét megrakni különféle gyümölccsel( amit szeret),tortazselével bevonni.Ha már megdermedt,tehetsz rá tejszínhab rózsákat,közepére gyertyát(alá egy kerek karton papírt)A tejszínrózsákra tehetsz gyümölcsöt,szórhatsz rá kakaót,díszítő cukrot,csokidarabokat stb.

2009. máj. 24. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!