Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hová teszitek a babholmikat...

Hová teszitek a babholmikat ha már nincs rá szükség?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy a pelenkázót,a sok ruhát,esetleg a kiságyat,kis kádat stb.!
2009. máj. 23. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne....:)
2009. máj. 23. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mivel nincs a családban olyan, akinek odaadhatnám, ezért eladom (aukciós oldalon), az így nyert pénzt pedig beforgatom, mert mindig van mit venni a kislányomnak.

Amíg pedig nem kelt el a sok holmi, tárolni vagyok kénytelen, de mivel szép újszerű dolgokat árulok, hamar elkelnek. ;)

2009. máj. 23. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Odaadtuk ismerősnek, barátoknak akik babát vártak.

De ha úgy gondolod, hogy még szükséged lesz rá, akkor ha van olyan rokonod akinek van elég tárolóhelye, kérd meg, hogy spejzolja be neked a következő baba érkezéséig.

Ha nincsenek babás ismerőseid, akkor oda lehet adni Máltai szeretetszolgálatnak, vagy beadod bizományiba, vagy eladod turkálósnak, így pénzt is kapsz érte.

2009. máj. 23. 17:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Mivel nekünk nincs sok helyünk,ezért nem tudom sajna hová tenni,de még jönni fognak babák!Eddig még csak 1 van!5 hónapos:)!Eladni nem szeretném és elajándékozni sem,mivel fiatal koromban már erre gyűjtöttem kifejezetten és elég drágák voltak!De tőle nem sajnálom!Azt hiszem szólok talán nagymamámnak,hogy a pincében persze letakarva és becsomagolva tarthassuk egy darabig!köszi a válaszokat!
2009. máj. 23. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok cuccot kaptam, úgyhogy azokat mindenképp visszaadom. Amit pedig én vettem, azokat elteszem, mert még szeretnénk egy kistesót. Addig esetleg, míg nem jön össze, addig kölcsönadom barátoknak, rokonoknak, akik babát várnak. Utána meg majd tuti eladom teszveszen, én is ott vettem a dolgok nagyrészét.
2009. máj. 23. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:
esetleg valamelyikötök szülei nem laknak olyan helyen, ahol tudnák tárolni? én minden hazaviszek apukámhoz, mert családi házban lakik, ő el tud tenni mindent szerencsére.
2009. máj. 23. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
A ruhákat az ágyneműtartóban tárolom, de már alig fér. Egy -két dolog elfér a garázsban is, de például a pelenkázót egy ideig polcként használjuk, de már nem sokáig, mert úton a kistesó.
2009. máj. 23. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, ha nem vagytok nagyon eleresztve anyagilag, és nem terveztek mégegy babát, akkor értelmesebb eladni, hiszen nektek is folyamatosan kell vásárolni a nagyobb méreteket, és lássuk be, sajnos nem olcsó!
2009. máj. 23. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!