Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki, ha diplomáva...

Szerintetek ciki, ha diplomával pénztárba vagy máshova megyek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Szociálpedagógus diplomám van, a főiskola mellett dolgoztam 4 évig egy hipermarketben pénztárosként részmunkaidőben. Saját szakmámban még nem dolgoztam, bár több helyen is voltam szakmai gyakorlaton. A diploma megszerzése után terhes lettem, így most GYED-en vagyok. Mivel vidéken élek itt kevés lehetőség van elhelyezkedni a szakmámban, de pl. az Aldiban van felvétel pénztárosnak, árufeltöltőnek. Az az igazság, hogy a mai anyagi helyzet miatt nemigen lehet válogatni, örül az ember, ha van állása.
2012. jan. 5. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért az árufeltöltői állást jól gondold meg, ha nem vagy hozzászokva, az embertelen fizikai munkát igényel. Én gyed előtt egy másik kereskedelmi láncnál voltam, nem ilyen beosztásban, de sokat beszélgettem ezekkel a hölgyekkel, hogy milyen munka is valójában az árufeltöltés, na meg láttam is rengetegszer.

Azért az most is igaz, hogy a dolgozók nagy része nő, ezért nekik kell a kartonos vizeket, tejeket leszedni a raklapról, felrakni a polcra, békázni a tonna súlyú áruval megrakott raklapot.

Én is gondolkodtam, hogy nálunk itt a sarkon van egy nagy áruház, elmegyek árufeltöltőnek, de kb. 5 perc alatt lebeszéltem erről magam

A pénztárosi állás egy hipermarketben még csak-csak oké, de egy kisebb méretű boltban mint az Aldi is, nem csak ülsz a kasszában, hanem rakodod az árut is a még a mélyhűtőkamrában is a -18 fokban. Húúúú,....:(

2012. jan. 5. 14:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Akinek kell a pénz, nem válogathat.
2012. jan. 5. 15:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Dehogy ciki!

Én most gyes mellett takarítok. Agrármérnökként sehová sem kellettem 4 vagy 6 órában, a céghez ahonnét szülni mentem nem várnak vissza, maradt ez a variáció. Közben keresgélek tovább és ha akad valami jobb, akkor természetesen átmegyek oda. :)

2012. jan. 5. 16:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, lassan már annak is örülni kell ha egy kisgyermekes nőt felvesznek bárhova is... sajnos:(
2012. jan. 5. 17:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki :)

Anyukamnak is szocialpedagogus diplomaja van es O sem kifejezetetten a szakmajaba dolgozik bar azert van koze a kettonek egymashoz.

Csak sajnallak,hogy eveket tanultal es nem tudsz benne elhelyezkedni. Noverem 2 eve fejezte be az egyetemet es diplomaval a kezebe azota se talal allast :(

2012. jan. 5. 18:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. jan. 5. 21:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a válaszokat, de az én véleményem az, hogy a munka SOHA nem szégyen!
2012. jan. 5. 21:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igazad van, én is így gondolom:)
2012. jan. 5. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:

A múltkor nyeltem nagyokat, mert takarítónő nagynéném kivette a kezemből a partvist, hogy segít és úgy összesöpört és úgy felsöpörte a lapátra az utolsó porszemet is, hogy néztem. Szerintem én akár fel is moshatnék nem lenne olyan tiszta a padló, de a lapátra nem tudom úgy felsöpörni a port, mert húzom arréb, de pár porszem akkor is lemarad.

Szóval rájöttem minden munkát lehet magas színvonalon művelni. Nem a munka típusa a lényeg, hanem , hogy hogyan végzed. Ha bunkó pénztáros leszel, aki haragszik a világra, akkor igen ciki pénztárosnak lenni. De ha mosolygós vagy, segítőkész, néha látni ilyet is, akkor szerintem büszkén végezheted.

A másik dolog, most olvastam egy lányról, aki talán bölcsész volt vagy közgazdász, de mindenképp diplomás ember, kint volt Amerikában gyakorlaton, hazajött és ma Halloween tököket termeszt és farag. Először őt is hülyének nézték, hogy kapát ragad, de ő élvezi és jól megy neki.

2012. jan. 5. 22:47
 20/20 anonim ***** válasza:
A munka nem szégyen!De ha nincs más!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 7. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!