Mi a véleményetek az Espiro magic 4 babakocsiról?
Figyelt kérdés
Van egy nagy batár kocsink, 15 kiló és sokat kell emelnem gyerekestől. 5 hónapos a fiam, ezt a kocsit néztem ki. Van valakinek ilyen?2012. jan. 5. 11:48
1/8 anonim válasza:
Igaz nekünk még nincs, de tuti ilyet fogok venni. Nagyon sok jót hallottam róla, múlthéten megnéztem egy bababoltban, és élőben is szuper :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem emelted meg véletlenül? Csak azért kérdezem, mert azt írták 6 kg az egész kocsi, de itt a környéken nincs, így csak látatlanban tudom megrendelni, még megnézni sem tudom, csak képen:( Tényleg könnyű?
2012. jan. 5. 12:17
3/8 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, és én nagyon szeretem, jók a kerekei, könnyű tolni, és végig jó, amíg babakocsira van szükségetek. Ami hátrány, hogy nehéz, gyerek nélkül is alig tudom megemelni, buszra feltenni, lépcsőn vinni rémálom. Ja, és folyton nyekereg a kereke, de az lehet, hogy csak a miénk hibája.
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem 6 kiló ez a kocsi? A mostani 15 kiló, na azt nem bírom:(
2012. jan. 5. 13:59
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Megemeltem, és nekem könnyű volt. A boltban is mondta az eladó, hogy ez az egyik legkönnyebb sport babakocsi. És összecsukva tényleg nagyon kicsi. Ami még jó benne, hogy egy kézzel is lehet tolni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Olyan sz@r helyen lakunk, hogy a várost kettévágja a vasút és ha át akarok menni, akkor felüljáró, vagy vágányokon keresztül. Ezért keresem a legkönnyebb kocsit. Sajna muszáj átjárnom, orvos, iskola, gyógyszertár, minden a túloldalon van:(
2012. jan. 5. 15:50
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Megvettük, SZUPER :))))
8/8 A kérdező kommentje:
Mi is megvettük és tényleg jó:))
2012. jan. 12. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!