Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Engednetek nev valasztas...

Engednetek nev valasztas teren a parotoknak ha nektek egyaltalan nem tetszik az a nev? Ha valaki engedett nagyon megbanta utana?

Figyelt kérdés

Ez az elso probalkozos honapunk,mar van egy kisfiunk nala is eleg sokaig tartott mire "megegyeztunk". Vegul azt a nevet kapta amit en valasztottam mert a ferjem a sajat nevehez ragaszkodott de abbol ezzel a vezeteknevvel mar 3 van a csaladba. Masodikkent megkapta a fiunk az apja nevet.

Szoval most a ferjem ugy gondolja,hogy mivel az elsonel en valasztottam most O fog. Lany neveknel van gond (fiuba mar megegyeztunk).

Ferjem a Viktoria Evelint akarja adni. En a Viktoriaba mar beleegyeztem (pedig engem feszelyez,hogy nagyon gyakori) de az Evelin nev egyaltalan nem tetszik.

Engednetek vagy nem a parotoknak?

Elore is koszonok minden valaszt!

2012. jan. 4. 22:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Dávid kisfiú anyukája vagyok:))

Én még egy pl.szeretnék mondani tesóméknál pl.István a férj így ő kötöte az ebet a karóhoz hogy a fiának is az kell hoyg legyen ő nem engedte hogy második név legyen az így István lett.Erre azt szoktam mondani hogy tesóm nem volt eléggé erős:)))Itt nem az van hogy én vagy ő nyert hanem hogy közös gyerek közös név.Ha pl.az egyiknek nem tetszik mert túl modern,vagy régi,vagy tömegnév akkor már nem úgy fog ránézni hogy óh de kár hogy így hívják.Meg kell egyezni.

2012. jan. 6. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!