Együttélés a szülőkkel?
Érdekelne,hogy milyen tapasztalataitok vannak a szülőkkel való együttélés kapcsán?Van a gyereketek?Miért éltek ott?
Mi egy ikerházban lakunk a szüleimmel,de mamám velünk él (vagy inkább mi vele,bár a rezsit és minden mást mi fizetünk).Van egy két éves lányunk és szeretnénk kistesót.Valószínűleg emeletet húzunk fel,saját kis lakást alakítunk ki.Albérletbe nem szeretnénk menni.
Köszönöm a kommenteket! :)
Nekem a szüleim laknak a nagyszüleimmel (pontosabban már csak a nagymamámmal). Elég rosszul sült el, közös az udvar, két ház áll rajta, mégis mindig feszültség van, anyukám és nagymamám ki nem állhatják egymást, már olyan szintre jutott a dolog, hogy mielőtt kilépnek az ajtón, kilesnek, hogy a másik nincs-e kint, nehogy összefussanak.
Én amint tudtam, eljöttem, és biztos, hogy nem a szüleimmel fogok élni, mert nagy eséllyel sok probléma lesz belőle.
De meg kell jegyezzem, láttam ellenpéldát is, szóval nem 100%, hogy nálatok is ez lesz..
Mi a Párom Mamájával laktunk együtt. Semmi gond nem volt,amíg meg nem lett az első lányunk... ezután fél évet bírtunk egymás mellett- a fél év alatt én már sokszor feladtam és vissza akartam cuccolni a szüleimhez,akik tőlünk,kocsival a legrövidebb útvonalon is 40 km-re laknak. A Párom nagyanyja végül inkább elköltözött inkább,hogy mi úgy élhessük az életünket,ahogy gondoljuk. Azóta már szent a béke köztünk,néha járunk egymáshoz.
Amikor kicsi voltam,az anyai nagyapám hozzánk akart jönni,mikor az orvos megállapította,hogy nem lehet egyedül,gondozni kell. Ő akkor már 80 felett volt,és mivel agyvérzése is volt már,így nem tudott a világáról,csupa számomra akkor még érthetetlen dolgot csinált,amit Anyám nem igazán bírt idegekkel.
mi is együtt élünk a férjem szüleivel és a sógorommal.problémák szerencsére nagyon nincsenek.én apósomat nem kedvelem,igy ált vele időnkként összekapunk.szeretnénk minél elöbb elköltözni most már,mert kezd egy kicsit kellemetlen lenni az együttélés,szeretnénk külön lenni csak 3-an.már 5 éve itt vagyunk,van egy fiunk aki 2 éves múlott.rajt vagyunk a tesóprojekten.
a szüleim apukám szüleivel élnek,na az aztán nem semmi.a papa egy igazi keverőgép.anyu minden csak jó nem,pedig megad nekik mindent,stb.szóval ahhoz képest a mi helyzetünk az álom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!