Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukám nevelőszülő akar...

Anyukám nevelőszülő akar lenni. Ebbe lehet nekem is beleszólásom?

Figyelt kérdés

Anyukám egyedül nevelt fel,én vagyok az egyetlen gyereke. Mita elvált apától egy férfi sem volt az életében. Most,hogy már kezdem én is élni a saját életem attól fél, hogy egyedül marad, ezért szeretne elmenni nevelőszülőnek. Én nem tartom jó ötletnek, hiszen én itt vagyok mellette és nem maradna egyedül. Hogy beszélhetném le erről a dologról?

18/L

2012. jan. 3. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Értem az aggályaid. Csakhogy Édesanyád felelős felnőtt ember, aki szeretné ezt vállalni. Tudja, mivel jár egy gyerek - jobban, mint Te magad. És gondolj bele, saját gyereke már nem lehet. És mennyi jót tehetne egy ilyen kicsivel!
2012. jan. 3. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Még gyorsan pár válasz a felvetéseidre. A nevelt gyerekeket is ugyanazokból a csecsemőotthonokból adják ki, mint az örökbe fogadható babákat. Sőt, van olyan gyerek aki később válik örökbe fogadhatóvá. ...és egyátalán nem biztos, hogy elveszik később tőle a kicsit.

Manapság már nagyon kevés gyerek hazagondozható.

2012. jan. 3. 15:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen. Erre meg van az esély. De nem "osztogatják" ám a csecsemő korú gyerekeket csak úgy. Nagyobb gyereket könnyebben kap,és az is lehet,hogy többet. Nem olyan egyszerű ám hivatásos nevelőszülőnek lenni.
2012. jan. 3. 15:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válszokat! Amúgy én mindig is szerettem volna kistestvért. Bár nem tudom, milyen lenne, ha hirtelen belecsöppene az életünkbe egy lurkó. :)
2012. jan. 3. 15:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem jó!

És Te is rengeteget tanulhatsz belőle, hogy kell a gyerekekkel foglalkozni, ami hasznos lesz később, ha majd sajátod is lesz! :)

2012. jan. 3. 15:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Hidd el,jó!! Legalább te is gyakorolhatsz egy kicsit. ;)
2012. jan. 3. 15:20
 17/20 A kérdező kommentje:
Én amúgy is imádom a gyerekeket! Gyerekorvosnak készülök. :)
2012. jan. 3. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Látod? Szépen összeáll minden. Csak kicsit félsz a változásoktól, de minden rendben lesz! :)
2012. jan. 3. 15:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Ugyanezt akartam írni :) kicsit barátkozni kell a gondolattal, nagy változás, de megéri. Ha bármiben tudok segíteni, vagy valami kérdésed lenne Neked vagy akár Anyukádnak. Priviben is megkereshetsz.
2012. jan. 3. 15:38
 20/20 anonim ***** válasza:

fura...én is ebben a helyzetben vagyok. én is 18éves lány vagyok, anya is 42éves, és ő is nevelőszülő akar lenni... nem tudom mit gondoljak, egyke vagyok és én is szerettem volna mindig is egy kicsivel foglalkozni..de mégse..

a kérdés feltétele óta van valamilyen fejlemény?

2012. febr. 1. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!