Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, van kedvetek csatlako...

Anyukák, van kedvetek csatlakozni mától fogyókúrához?

Figyelt kérdés
Hátha együtt könnyebb lenne!Én ma akarom kezdeni.Tavaly ilyenkor leadtam 7 kgt,de aztán abbahagytam,és sajnos vissza is jött szépen:-(Úgyhogy megint onnan kezdem ahonnan tavaly:-(
2012. jan. 2. 05:48
1 2
 1/16 Harangozó Sára ***** válasza:
Oké én benne vagyok, nekem 10 kilót kellene leadnom. Október 10-én született meg a 3. gyermekem, akkor lement 11kg 3 hét alatt,azóta pedig stagnál a súlyom. Milyen módszerrel csinálod? Én nekem csak az életmód váltás jött be már 2 alkalommal is. Mindig visszanyertem a versenysúlyomat. Írnál Magadról bővebben?
2012. jan. 2. 06:31
 2/16 A kérdező kommentje:

:-)Én másfél éve szültem,meg a kislányomat.Eleve túlsúlyosan estem teherbe,arra még rájött 10 kg:-(((

Én kalória számolással,és tornával szeretnék fogyni,tavaly ment szépen lefelé.Sajna nyár óta szedek egy gyógyszert,és szerintem amiatt is jöttek fel a kilók:-(Az életmód váltást hogy csinálod?

2012. jan. 2. 07:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok!!! Én 6 napja elkezdtem, gondoltam nem várom meg az újévet, hanem amikor éreztem rá kellő energiát belevágtam:) Húú nekem sokat kell leadnom (vagy 14 kilót) harmadik babókámat még szoptatom, de korábban is kicsit diétáztam sportoltam és a tejemen nem látszott meg szerencsére, úgyhogy remélem most is így lesz. Jó lenne nyitni vmi fórumot esetleg :) Ahol támogathatnánk egymást:)
2012. jan. 2. 08:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Én tegnap kezdtem:)

1éve szültem, 15kgtól kéne megszabadulnom.

Reggelim:2zsemle valami zöldséggel

Ebéd:párolt zöldség, kis husival

Délután már csak almát eszek.

Attól félek csak, hogy így is eléggé lóg a hasamon a bőr, ha lefogyok mégjobban fog...

2012. jan. 2. 08:33
 5/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ninc skedvetek valamilyen fórumba irni?Könnyebb lenne mint itt-)Ha van ötletetek,szivesen veszem:-)
2012. jan. 2. 08:37
 6/16 anonim ***** válasza:

a 3-as vagyok esetleg hoxán nyitok egy fórumot mit szóltok? Vagy más ötlet? nlc-n? anyatanyán? (mást nem ismerek) :)

A nevem hopardi999 lenne és a csoport neve pedig 2012 anyukák fogyiklubbja vagy 2012-ben lefogyunk vagy 2012 fogyókúra gyk (gyakorikerdesek) esetleg más ötlet??

2012. jan. 2. 08:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Én szívesen csatlakoznék egy fórumhoz, ahol erősítjük egymást.

Én mindenkitől csak azt hallom hogy nem tudsz lefogyni, nem fogod bírni...

Jól esne néha egy kis erősítés hogy menni fog:)

Elmesélhetnénk egymásnak hogy hogy haladunk

2012. jan. 2. 08:42
 8/16 Harangozó Sára ***** válasza:

Sziasztok csajok! Én az update módszert választottam már 2* is, s simán lefogytam néhány hónap alatt, nem volt ízhiányom sem, nem éheztem. Az első alakalomnál még update termékek sem voltak, mégis sikerült. A második alkalomnál csak kajára figyeltem, mozogni lusta voltam :(, mégis működött. Most azért mozogni is fogok.

Egyébként 3 gyermekem van, egy 9 és egy 3 éves kisfiú, Dávid és Benjamin, és egy 12 hetes kislányom, Ráhel.

2012. jan. 2. 08:43
 9/16 Harangozó Sára ***** válasza:
A fórum nagyon jó ötlet. Szerintem nyugodtan megnyithatod.Én biztos csatlakozni fogok.
2012. jan. 2. 08:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem a 2012ben lefogyunk tetszik a legjobban:)

Írjátok majd le hol és milyen néven nyitjátok, csatakozom is:)

2012. jan. 2. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!