Anyukák, van kedvetek csatlakozni mától fogyókúrához?
:-)Én másfél éve szültem,meg a kislányomat.Eleve túlsúlyosan estem teherbe,arra még rájött 10 kg:-(((
Én kalória számolással,és tornával szeretnék fogyni,tavaly ment szépen lefelé.Sajna nyár óta szedek egy gyógyszert,és szerintem amiatt is jöttek fel a kilók:-(Az életmód váltást hogy csinálod?
Én tegnap kezdtem:)
1éve szültem, 15kgtól kéne megszabadulnom.
Reggelim:2zsemle valami zöldséggel
Ebéd:párolt zöldség, kis husival
Délután már csak almát eszek.
Attól félek csak, hogy így is eléggé lóg a hasamon a bőr, ha lefogyok mégjobban fog...
a 3-as vagyok esetleg hoxán nyitok egy fórumot mit szóltok? Vagy más ötlet? nlc-n? anyatanyán? (mást nem ismerek) :)
A nevem hopardi999 lenne és a csoport neve pedig 2012 anyukák fogyiklubbja vagy 2012-ben lefogyunk vagy 2012 fogyókúra gyk (gyakorikerdesek) esetleg más ötlet??
Én szívesen csatlakoznék egy fórumhoz, ahol erősítjük egymást.
Én mindenkitől csak azt hallom hogy nem tudsz lefogyni, nem fogod bírni...
Jól esne néha egy kis erősítés hogy menni fog:)
Elmesélhetnénk egymásnak hogy hogy haladunk
Sziasztok csajok! Én az update módszert választottam már 2* is, s simán lefogytam néhány hónap alatt, nem volt ízhiányom sem, nem éheztem. Az első alakalomnál még update termékek sem voltak, mégis sikerült. A második alkalomnál csak kajára figyeltem, mozogni lusta voltam :(, mégis működött. Most azért mozogni is fogok.
Egyébként 3 gyermekem van, egy 9 és egy 3 éves kisfiú, Dávid és Benjamin, és egy 12 hetes kislányom, Ráhel.
Nekem a 2012ben lefogyunk tetszik a legjobban:)
Írjátok majd le hol és milyen néven nyitjátok, csatakozom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!