Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYesen vagyok, de sajnos...

GYesen vagyok, de sajnos ebből nem tudunk megélni, bölcsi nincs, oviba meg még nem mehet a gyerek. Lemondhatom a gyest és mehetek helyette munkanélkülire?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 11:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Más anyuka aki vigyázna a gyermekemre??? Hát ez sem jön össze, mert falun vagyunk és az itteniek elég suttyó népség és inkább a másik alá tesznek, minthogy segítsenek... Már ezzel is próbálkoztam.
2012. jan. 5. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is a szomszéd faluban lakom, de én épp hétfőn írattam be a lánykámat a városba. Nem könnyű megoldani, tudom, de ha muszáj, akkor valamit tenni kell. Az én férjem főállásban fegyőr folyamatos munkarenddel, mellette pedig másodállásban is dolgozik, tehát szinte soha nincs itthon, sőt a gyerekeimet is nekem kell minden reggel megoldanom, hajnalban. A bölcsiből még nem jött válasz, de annyit biztosan tudok, hogy egyáltalán nem volt gond, hogy falun lakunk, inkább a munkáltatóit emlegették. Esetleg azt megpróbálhatod, hogy ha lemondod a GYES-t, és munkanélkülire mész, akkor vmilyen képzésre jelentkezel, addig is kapod a kiegészítő járadékot. Nekem ezt ajánlották a munkaügyiben 2 hónapja, de sajna nem indult megfelelő képzés.
2012. jan. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!