Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy beszéljek a párommal...

Hogy beszéljek a párommal arról, hogy gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés

Eddig még nem nagyon beszéltünk a dologról,neki van egy lánya,akivel nem tartja a kapcsolatot,én még fiatal vagyok,szóval nincs gyerekem.

De én már annyira szeretnék egy kisbabát és nem tudom,hogy Ő mit szólna hozzá.

Az anyagi helyzetünk nagyon jó,nem jelentene gondot egy baba.

2011. dec. 30. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

„…de nem nagyon szereti a gyerekeket,nem tudom,hogy miért.”

Ezt próbálnám meg én kideríteni először. Mert van olyan, hogy valaki tényleg nem szereti a gyerekeket, és szerintem akkor nem biztos, hogy ezt erőltetni kéne. Vagy simán fél attól, hogy elköteleződik, esetleg rossz tapasztalata van az első házasságából, ott kiderült, hogy idegbajt a gyereksírástól… hülyén hangzik tán, de egy csapdába ne ess bele: ha nem szeretne gyereket, nem szereti őket, ne győzködd, hogy te majd másképp csinálod, mint az első neje, hogy veled másképp lesz – az emberek alapvető beállítódása nem változik. Lehet, hogy remek a kapcsolatotok, de ha irtózik a gyerekekkel járó felelősségtől mondjuk, az a világ legjobb nője mellett is így lesz szerintem.

De ez csak egy vélemény, az én élettapasztalataimból, az optimisták nyilván mást mondanak. :)

2011. dec. 30. 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Először hozd fel azt témának, hogy mi lenne ha véletlenül terhes lennél. Figyeld a reakcióit, mennyit gondolkodik, a szemét hogy ijedten villan-e, megdöbben-e, hogy határozottan azt mondja-e,hogy "akkor megtartjuk" vagy nem akar normális választ adni. Az utóbbi nagyon gyanús.Ennyi évesen már az ember határozottan tudja mit akar, hogy tőled akar-e, megmeri mondani ha igen...
2011. dec. 30. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!