Hogy beszéljek a párommal arról, hogy gyereket szeretnék?
Eddig még nem nagyon beszéltünk a dologról,neki van egy lánya,akivel nem tartja a kapcsolatot,én még fiatal vagyok,szóval nincs gyerekem.
De én már annyira szeretnék egy kisbabát és nem tudom,hogy Ő mit szólna hozzá.
Az anyagi helyzetünk nagyon jó,nem jelentene gondot egy baba.
„…de nem nagyon szereti a gyerekeket,nem tudom,hogy miért.”
Ezt próbálnám meg én kideríteni először. Mert van olyan, hogy valaki tényleg nem szereti a gyerekeket, és szerintem akkor nem biztos, hogy ezt erőltetni kéne. Vagy simán fél attól, hogy elköteleződik, esetleg rossz tapasztalata van az első házasságából, ott kiderült, hogy idegbajt a gyereksírástól… hülyén hangzik tán, de egy csapdába ne ess bele: ha nem szeretne gyereket, nem szereti őket, ne győzködd, hogy te majd másképp csinálod, mint az első neje, hogy veled másképp lesz – az emberek alapvető beállítódása nem változik. Lehet, hogy remek a kapcsolatotok, de ha irtózik a gyerekekkel járó felelősségtől mondjuk, az a világ legjobb nője mellett is így lesz szerintem.
De ez csak egy vélemény, az én élettapasztalataimból, az optimisták nyilván mást mondanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!