Programozott császárral /csakis vajúdás nélkül! /született babátok milyen vérmérsékletű?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a hisztikre, éjszakázásokra stb....Nagyon kiváncsi vagyok a válaszra, mert nekem és egyik ismerősömnek is így született a babánk /fájás nélkül -sajno/ és nagyon hisztisek, akaratosak.....Nekem aludni sem alszik...és most 9 hónapos...Nektek?2009. máj. 21. 08:17
1/6 anonim válasza:
Nekem pont fordítva van. Első perctől nagyon nyugott. A kórházban egyáltalán nem sírt anyukám már azt hitte, hogy biztos néma. Utánna is szerencsénk volt és nagyon nyugott baba volt szerintem nem annak a függvénye kinek milyen a babája, hogy hogyan szült.
2/6 anonim válasza:
Én nem panaszkodhatok rá, viszonylag nyugodt kisbaba. A kórházban szinte szava sem volt. Általában csak akkor sír, ha éhes. Hisztizni eddig még nem hisztizett, 4 hónapos múlt. Napközben max. 1 órákat alszik általában 4-szer naponta,de 2 hónapos korától 3,5 hónapos koráig este 7-től hajnal 5-ig egyhuzamban aludt. Azóta viszont elkezdtek mozgolódni a kis fogai és általában egyszer kelünk éjjel
3/6 anonim válasza:
Lányom hat hónapos és egy hetes kora óta átalussza az éjszakát. Most fogzik, nagyon fáj neki, napközben nehezen alszik el, de éjjel most is alszik. Nyugodt baba, de akaratos.
4/6 anonim válasza:
Nekem természetes úton született a fiam, de egy hisztis, folyton nyűgős, elégedetlen (pedig egész nap cipelem, tanítom, játszunk, mókázunk), rendkívül akaratos, sírós baba, aki aludni sosem akar. Ettől függetlenül imádom. Egyébként 2 napig vajúdtam.
5/6 anonim válasza:
Izgága, olyan mint a sajtkukac. Egy kicsit hisztis, elkényeztetett, de milyen legyen, mikor első gyerek, első unoka? Éjjelente alszik, pedig jönnek a fogacskái. 7.5 hónapos.
6/6 anonim válasza:
Nekem is nyugodt volt nagyon kicsinek, nem volt vele soha gond, első naptól kezdve végigaludta az éjjelt. Olyan volt vagy kétszer hogy hajnal 5-kor kelt fel, de előbb soha. Amúgy most két éves és most akaratos, de még szerintem most is jobb mint más kisgyerek. Vagy ki tudja! :) Igazából én úgy érzem hogy nála hamarabb van a dackorszak! De hát az meg lesz így is úgy is akárhogy szüli az ember!
Úgyogy szerintem ebben nem lehet általánosítást levonni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!