Rokika kérdése:
A triregol fogamzásgátlónak lehetnek v vannak mellékhatásai? Ha igen akk milyenek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 19:06
1/9 anonim válasza:
én 10 éve szedtem,már akkor elavultnak mondták,és én híztam tőle.
2/9 anonim válasza:
Én csak a betegtájékoztatóját olvastam,ugyan az,mint a többi! Nővérem szedi már évek óta,semmit mellékhatást nem tapasztalt!
3/9 anonim válasza:
Nekem 12-12 éve írták fel (akkor nem volt elavult, sőt, kifejezetten "modernnek" tartotta a nőgyógyászom és a körzeti orvosom is, tekintve, hogy három különböző hormontartalmú tabi van benne, így mindig a legminimálisabb mennyiséget kapja az ember attól függően, hogy a ciklusnak éppen melyik részénél tart). Nálam semmi mellékhatása nem volt. Egyszer abbahagytam egy évre, majd újrakezdtem, végül 1,5 éve teljesen abbahagytam, mivel babát szeretnénk. Mindennek ellenére semmi változást nem okozott, nem járt mellékhatással. Persze ez nyilván egyénfüggő (gondolom függ az adott nő hormonháztatásától), ezért is kér a doki labort, mielőtt bármit felírna. Ha a nőgyógyászod javasolta, szerintem nyugodtan szedd!
4/9 anonim válasza:
Előző vok: 10-12 éve írták fel, bocsi.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon hullott a hajam tőle.
6/9 anonim válasza:
nekem nem volt tőle semmi bajom mikor szedtem.mikor elkezdtem szedni felszedtem 1-2 kg-ot,de semmi más.percre pontosan belőtte a mensim is.először 3 évig szedtem,most meg 1 évig.
7/9 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy elég magas a hormontartalma.
9/9 anonim válasza:
Én is szedtem régebben évekig a Tri-Regolt.Nem híztam tőle, abszolút semmit nem tapasztaltam.Sőt ,fogytam 3-4 év szedés közben, ezért is gondoltam, majd szülés után, elkezdem.Na! Volt ám nemulass! úgy hánytam tőle, éjjel 2-kor a nagy semmit! Öklendeztem,rossz közérzet,fejfájás...kipróbáltam évek alatt pár tbl-t,nouvaring.. sajna többé nem szedhetek tbl-t, semmi nem jó ami hormonos!Más módon kell védekeznünk :-( Ez van...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!