Fiatal vagyok még a mai világban egy babára?
ha te is szeretnéd akkor hajrá.főleg ha már 6 éve vagytok együtt.neked kell érezni.én lassan 25 leszek és úgy érzem eljött az ideje,miért várjak még éveket jobb nem lesz, valahogy mindenki felnevel egy gyereket, persze csak az ő igényeit fogom nézni hogy megadjak neki mindent.
A mai nők már 30 felett szülnek vagy közel hozzá...nem várnék addig. párom 38 éves már 6 éve együtt vagyunk mi is, ő is szeretne babát, már vagy 2 éve de várt rám, hogy nekem is eljöjjön ez az idő.megértett hogy 22-23 évesen még nem éreztem azt hogy jó lenne ha gyerekem lenne....
Szerintem ideális. Én ekkor estem teherbe, 23 évesen szültem.
Sok sikert a babához!!!:)
24/N
Én azt javasolnám,hogy valahogy kerülj pici baba közelbe (ha eddig még nem voltál ha voltál és imádod akkor ne olvasd el amit írok) :) mert egy pici baba azon túl hogy édes, aranyos, irtó cuki, 100% figyelmet, energiát és odafigyelést igényel.
Onnantól nincs olyan hogy TE mit szeretnél vagy te aludni vágynál vagy elmenni valahova stb. mindig ő lesz az első egész hátralevő életedben :)
Ami jó is félreértés ne legyen, meg ha van segítséged (anyuka anyós tesó stb) akkor kevésbé sokk szerű élmény.
Én 26 évesen vállaltam babát ( 5 éve voltunk együtt a párommal ma már a férjem) és ez nem nevezhető haj de korainak mégis szinte lesokkolt az első pár hónap meg úgy egyáltalán a hatalmas felelősség ami rámzuhant.
Mondjuk biztos az is volt a baj hogy én maximalista vagyok és az elvárásaim magammal szemben magasak, szóval ÉN szerettem volna megvígasztalni, etetni, ellátni körülötte mindent, ott lenni a nagy pillanatainál, megoldani a problémákat (hogy fáj a hasa, hogy ordít órákon át, hogy nem szopik rendesen, hogy ébred éjszaka folyton majd stb. hogy szétkapja a lakást, hogy ha kimegyek a környezetéből üvölt stb.) most direkt csak a problémákat emeltem ki.
Most már persze megszoktam rég hogy a saját életemben másod illetve inkább harmad hegedűs vagyok, és el se tudnám képzelni a 2 gyerekem nélkül az életet, de ha még egyszer kezdhetném még várnék 2-3-4 évet, még akkor se lettem volna elkésve semmivel.
Én a 22 évet korainak tartom. DE mindenki más és ez a ti döntésetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!