Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Lehet ez még...

Mit csináljak? Lehet ez még jobb vagy már nem?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok hogy ide írok de itt vannak mindig a legtöbben!!!A helyzet az hogy elegem van mindenből szívem szerint meghalnék ,még ma szívesen megölném magam de itt van a gyönyörű 2 éves fiam és az jár a fejembe hogy mi lenne vele ha én nem lennék?Az apja egy önző bunkó, szemét, k.cs.g már nem tudok rá mit írni!!!8 éve vagyunk együtt az első évek még jók voltak !Évek????Az első de utána ilyen-olyan!Az első házasságából van 2 gyereke amikor összejöttünk a lány volt 8 a kisfia 2!!!Én szerettem nagyon Őket csak a saját apja hidegített el tőlük pl.úgy hogy csicskának jó voltam mosni ,főzni ,takarítani ,etetni ,itatni ,fürdetni stb!De amikor arról volt szó hogy miért csak a fiával foglalkozik az volt a válasz"Kussoljál már k.cs.g ku... mi közöd hozzá?"A gyerekei előtt lealázott a sárga földig megrugdosott előttük megtépett meg mindennek elmondott csak jó nem voltam!!!!Mind a 2-en dolgoztunk megkerestük együtt havonta a 180-200.000-et de nekem abból egy bugyi nem jutott hónapokig!Ugyanis úgy akarta tolerálni hogy nincs velük hogy minden héten nagy bevásárlás(ruha,játék stb)volt nekik plussz a zsebpénz 10-15.000.De a verés meg megalázás rendszeres volt ilyenkor a gyerekei kárörvendően nevettek rajtam!De amikor nem voltak velünk szinte nyalta a se...m!Amugy most vagyunk együtt 8 éve és ez a helyzet tartott 4 évig!!!A 4-ik évbe a volt nej bekavart és a gyerekeket nem engedte!Na megint kezdődött minden !Rajtam adta ki a mérgét!!!Nem estem teherbe nem tudom miért a 6-ik évig és szinte mindennap ezt vágta fejemhez"Te gusztustalan méhetlen ku... te undorító k.cs.g biztos szétvagy ba...va azért nem lehet gyereked!"2006.augusztusában teherbe estem 2007-ben megszületett a szerelmem!Addig minden rendben is volt nagyon várta Ő is de amikor kijöttem a kórházból ha rám nézett kirögött, lehurogott mindenféle gusztustalan dagadt ku...nak!!!Hiába mondtam neki hogy addig amig szopizik a gyerek nem lehet fogyózni na mindegy ez tart 2 éve és ma azt vágta fejemhez kb.1 órája hogy "Kiélt vén ku... vagyok takarodjak el mert nem bír rámnézni de a gyerek az marad!!!Ja a gyerket leüti mindenért, hol hátba veri, hol megtépi felpofozza!Ha rászólok hogy ne bántsa a gyereked engem kezd el ütni de szó szerint mintha egy manust ütne!!!Beleöklöz a hátamba,hasamba rugdos a gyerek meg már kékül a sírástól annyira sír,de nem érdekli!!!Már tényleg nem bírom elegem van senkim nincs mert árva vagyok se testvérem senki a gyermekemen kivül!Bocs egy kicsit hosszú lett de nagyon jó volt kiírni magamból!A szomszédok meg haldokolnak hogy ilyen rendes olyan rendes pfff!:(:(:(Ja és 30 éves vagyok!
2009. máj. 19. 23:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%
Nem bántani akarlak, de Te nem vagy normális ha ezt tűröd ennyi ideje. És felelőtlen is vagy, ilyen embernek hogy szülhettél gyereket? Milyen élete van így szegény kicsinek? Te jó Isten, szegény gyerek ennek jött a világra, hogy szenvedjen? Ne haragudj, Te is éppúgy hibás vagy abban, amit a kisgyerek átél! Mégpedig azért, mert réges-régen el kellet volna mennetek! Ha máshova nem , egy anyaotthonba! Bocsánat, de felháborító! Milyen lehet szegény gyerek, ha az apja ilyen, és még az anyjára sem számíthat?
2009. máj. 20. 11:56
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerre ítéllek el és sajnállak.

Ne hidd,hogy itt bántani akarnak,vagy nem érzik át,vagy élték át a helyzetedet.

Valakiből hidd el a tapasztalat beszél,és jót akarnak.

Ha sajnálna ugyanúgy nem mész vele semmire,mintha elítélnek.

De ha keményen megmondjuk a frankot akkor talán belátod,és lépsz.

Egyik szavad ütöd a másikkal.

Lealáz a gyerekei előtt,és Te tényleg azt hitted hogy majd a sajátotok előtt ezt nem teszi meg?

SOHA de SOHA nem változik az ilyen ember.

Megveri a picit?Belegondoltál hogy neked mekkora trauma fizikailag és lelkileg?

Akkor most abba gondolj mit élhet át az a csöppség!!!

Ha csak Ti vagytok egymásnak,akkor az a picur csak rád számíthat,ezért NEM hagyhatod cserbe.

Nem érdekelne hol kötök ki,mi vár rám csak végre vége legyen ennek a rémálomnak.

Ha valaha is kezet emelne a picire a férjem vagy rám nem tűrném,ELHAGYNÁM.

Én lassan 4 hete szültem,rajtam is maradt némi felesleg,de eddig SOHA nem hallottam tőle kritikát,az alkatom miatt.

Szeptemberig még nagyon sok idő van.

Nem félsz,hogy ebből nagy baj lesz?Hogy végzetes lesz?

Kérj mindenképp segítséget,inkább lopják el pár dolgaidat,minthogy nap mint nap szenvedj.

És inkább légy hálás,hogy segíteni próbálnak,és csak az veszi ezt zokon,akinek fáj az igazság.

Önző,és felelőtlen dolog egy pici gyereket,egy ilyen BRUTÁLIS ÁLLATNAK felkínálni.Mert Te ezt teszed.

De a Te döntésed,és a Te felelősséged.

Én azért szurkolok,hogy minél előbb valami megoldást találj.

VIGYÁZZ arra a PICI TÖRÉKENY KISEMBERRE!

2009. máj. 20. 12:24
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia.1 évesen is be lehetett volna adni a gyerkőcöt bölcsibe és akkor nem itt tartanál.A lakásból meg úgyis neki kell mennie,mert gondolom te vagy a főbérlő és ahogy olvastam Ő be sincs jelentve.Én lecseréltetném a zárat,kiraknám a böröndjeit az ajtó elé és ennyi.Nehogy kiköltözz a lakásból!Az albérlet drágább!Elmennék az önkormányzathoz,segítségért,hogy ez és ez van (nem tudom tudod -e bizonyítani látlelettel is)Szeptembertől mész dolgozni,szeretnél fizetési haladékot(v.részletfizetést)(v.egy kisebb lakást,ha van rá mód),hogy tudd fizetni stb.Hátha tudnak segíteni.A családsegítő is jó ötlet ilyen helyzetben.Ha sikerül lakást intézni az önkormányzatnál,akkor én nem mondanám meg a "férjednek" ,hogy hova megyek.Ha nem és bármi történik hívnám a rendörséget,de csak úgy hogy a gyerek fogja a kezem,hogy nehogy elvegye tőled fizikailag.Ja,és elvileg az apjának tartásdíjjat is kell fizetnie,de ez bírósági ügy valószínű,mert gondolom Ő majd nem akar.

Remélem tudtam segíteni és írd meg majd,hogy mi lett és mit tanácsolt a védőnő.A legfontosabb állj a sarkadra és védd a gyereket!A gyereknek nem tesz jót ez a felállás,akármennyire nem mutatja,bennemarad.Ha más nem tudat alatt.Inkább kevesebb pénz,de nyugalom és béke!

(Ne haragudj,de én nem sajnállak/abból már kaptál eleget./A véleményemet meg nem írom le,mert javarészt egyezik a többi hozzászólóval.)

2009. máj. 20. 12:36
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván az a kedves neked most, aki segít bólogatni és sajnálkozik, de ez most mindegy, nem azért szerettem volna- és szeretnék is- segíteni, hogy szeress érte.

(Én vagyok, akinek nem tetszenek a válaszai)

Írtam, hogy átmentem a helyzeteden, tudom, mit beszélek.

Hülye voltam, sokadszor költöztem vissza ahhoz az emberhez, akit szerettem, ez erősebb volt a józan eszemnél. Sokszor és nem akárhogy vert át. (És egyszer meg.. EGYSZER!)

Miatta sokmilli tartozásom lett (meg a saját baromságom miatt), bejelentett munkahelyről nem is álmodhattam. Mindez egy 2 - és egy 3 éves totyogóssal, nulla forinttal, napi ordibálásokkal.

Amikor is egyszer teljesen piásan olyat tett, amire nincs mentség, nincs bocsánat sem, léptem.

Ha most nem az egód meg a pénz a lényeg, hanem a gyereked nyugalma-védelme, akkor kérdezhettél volna igazán,í rtam, hogy ismerem a helyzeted betűről betűre- én végig csináltam. Ésszerűbb lett volna, ha megkérdezed, hoyg hogyan csináltam, mit tettem én, mint hogy kikérd magadnak a véleményemet, csak mert nem értek egyet azzal, hogy a gyerek bőrével játszol.

Továbbra is szívesen segítek, ha kérdezel, ha igényled.

Ugyan azt már leírtuk, hogyan kell és merre lépned, és senki nem állította, hogy egyszerűbb lépni, mint maradni, de ha erősítés kell, nyugodtan szólj, bár kétlem, hogy fogsz.

Minden jót kívánok és továbbra is sajnálom a gyerekedet, akit nem, nem szavakkal kell csak szeretni ebben a helyzetben.

2009. máj. 20. 12:54
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan érzésem, hogy nem fogod elhagyni...vagy pedig tragédiának kell ahhoz történni, hogy igazából lásd, mi folyik? Igaza van azoknak, akik nyersebb stílusban írtak Neked, már ne is haragudj. Lejön az írásodból, hogy mentegeted a párod... Ismerek ilyen nőket, amikor hatalmas monokli volt a szemük alatt, a védőnőnek is csak azt hazudták, megütötte egy faág... Egy ilyen férfi soha nem fog megváltozni. Nem hiába, hogy sokáig nem estél teherbe, a lelked sem akarta elfogadni, hogy jöhet a baba ilyen érzelmi terrorba. Egy napig nem akarnék és tudnék együtt élni ilyen emberrel. Ilyenre mondta mindig a volt főnöknőm: Lányok, ha ilyen utolsó embert találtok, addig fussatok, míg el nem hagyjátok! Van benne igazság...
2009. máj. 20. 13:36
 26/32 A kérdező kommentje:
Utólsó írtam neked privit!
2009. máj. 20. 13:41
 27/32 A kérdező kommentje:
Bocs utólsó előttinek!!!!
2009. máj. 20. 13:42
 28/32 anonim ***** válasza:
voltál a védőnőnél? mit intéztél?
2009. máj. 20. 14:32
 29/32 A kérdező kommentje:
Pár perce értem haza holnap 2-re megyek elbeszélgetésre az anyaotthonba,de a védőnő mondta hogy csomagolhatom a cuccom mert szerinte egy-két nap és mehetek!!!A védőnő hívta fel nekem az anyaotthont!!!Kicsit félek az újtól de csak jobb lehet !Az eleén nehéz lesz de nem érdekel az a lényeg hogy léptem!!!
2009. máj. 20. 14:45
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam a kérdést, meg a válaszokat. Hűűű, örülök, hogy igy végződött. Ha a párom egyszer, de csak egyetlen egyszer kezet emelne rám vagy a gyerekre én abban a pillanatban mennék, mindegy, hogy hova, de ezt én egy napig sem tűrném, amit Te elviseltél 8!!! éven át.

És igaza volt annak, aki azt irta, hogy a piciből igy nem lesz felelősségteljes felnőtt, esetleg egy lelki roncs, aki majd ugyanazt fogja tenni, mint a saját családjával, amit vele tett az az állat, aki állitólag az apja.

Remélem jól alakul tovább minden, és kilábaltok ebből a helyzetből.

Sok sikert és kitartást!

2009. máj. 20. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!