Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Lehet ez még...

Mit csináljak? Lehet ez még jobb vagy már nem?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok hogy ide írok de itt vannak mindig a legtöbben!!!A helyzet az hogy elegem van mindenből szívem szerint meghalnék ,még ma szívesen megölném magam de itt van a gyönyörű 2 éves fiam és az jár a fejembe hogy mi lenne vele ha én nem lennék?Az apja egy önző bunkó, szemét, k.cs.g már nem tudok rá mit írni!!!8 éve vagyunk együtt az első évek még jók voltak !Évek????Az első de utána ilyen-olyan!Az első házasságából van 2 gyereke amikor összejöttünk a lány volt 8 a kisfia 2!!!Én szerettem nagyon Őket csak a saját apja hidegített el tőlük pl.úgy hogy csicskának jó voltam mosni ,főzni ,takarítani ,etetni ,itatni ,fürdetni stb!De amikor arról volt szó hogy miért csak a fiával foglalkozik az volt a válasz"Kussoljál már k.cs.g ku... mi közöd hozzá?"A gyerekei előtt lealázott a sárga földig megrugdosott előttük megtépett meg mindennek elmondott csak jó nem voltam!!!!Mind a 2-en dolgoztunk megkerestük együtt havonta a 180-200.000-et de nekem abból egy bugyi nem jutott hónapokig!Ugyanis úgy akarta tolerálni hogy nincs velük hogy minden héten nagy bevásárlás(ruha,játék stb)volt nekik plussz a zsebpénz 10-15.000.De a verés meg megalázás rendszeres volt ilyenkor a gyerekei kárörvendően nevettek rajtam!De amikor nem voltak velünk szinte nyalta a se...m!Amugy most vagyunk együtt 8 éve és ez a helyzet tartott 4 évig!!!A 4-ik évbe a volt nej bekavart és a gyerekeket nem engedte!Na megint kezdődött minden !Rajtam adta ki a mérgét!!!Nem estem teherbe nem tudom miért a 6-ik évig és szinte mindennap ezt vágta fejemhez"Te gusztustalan méhetlen ku... te undorító k.cs.g biztos szétvagy ba...va azért nem lehet gyereked!"2006.augusztusában teherbe estem 2007-ben megszületett a szerelmem!Addig minden rendben is volt nagyon várta Ő is de amikor kijöttem a kórházból ha rám nézett kirögött, lehurogott mindenféle gusztustalan dagadt ku...nak!!!Hiába mondtam neki hogy addig amig szopizik a gyerek nem lehet fogyózni na mindegy ez tart 2 éve és ma azt vágta fejemhez kb.1 órája hogy "Kiélt vén ku... vagyok takarodjak el mert nem bír rámnézni de a gyerek az marad!!!Ja a gyerket leüti mindenért, hol hátba veri, hol megtépi felpofozza!Ha rászólok hogy ne bántsa a gyereked engem kezd el ütni de szó szerint mintha egy manust ütne!!!Beleöklöz a hátamba,hasamba rugdos a gyerek meg már kékül a sírástól annyira sír,de nem érdekli!!!Már tényleg nem bírom elegem van senkim nincs mert árva vagyok se testvérem senki a gyermekemen kivül!Bocs egy kicsit hosszú lett de nagyon jó volt kiírni magamból!A szomszédok meg haldokolnak hogy ilyen rendes olyan rendes pfff!:(:(:(Ja és 30 éves vagyok!
2009. máj. 19. 23:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez most úgy tűnik,mintha őt védenéd!Pedig nem kéne!Az ilyen ember sosem változik hidd el,hogy nagyon megbánod ha otthon maradsz!Ha a gyerek nagyobb lesz és valami nem tetszik neki akkor szó nélkül megveri!És téged is!Ha vele is így bántak,pont azért nem kéne neki is csinálnia,de így jó esélye van a fiadnak,hogy mivel ő ezt látta otthon ő is ezt fogja követni példaként!Lehet,hogy rémisztő,mert nincs senkid,de most van itt az idő,hogy a lábadra állj és elmenj otthonról!Végy egy nagy levegőt és tedd meg!Azt meg nem is tudom,hogy hogy gondolod,hogy majd te készíted ki őt!!!Előbb ver agyon,mint,hogy tűrje,hogy te piszkálod és kikészíted!És ne aggódj a pénzen,mert azért nem éri meg ilyen szörnyen élni!!!Ha így megy tovább a fiadnak nagy lelki gondjai lesznek,ami kíséri őt majd egész életén keresztül!Ha tini lesz,majd lesznek nagy családi verekedések,mert neki fog menni az apjának,ha látja,hogy bánt téged!Ebből még nagyon nagy bajod lehet!El is vehetik tőled a gyereket vagy ő viszi el és akkor nincs mit tenni!Majd azt fogja mondani a bíróságon,hogy felelőtlen vagy és te vered a gyereket!Nem figyelsz rá és nem tudod mi a dolgod!Nem főzöl nem mosol!!!!A felnő a kisfiad nem fog tisztelni sem,mert látni fogja,hogy hagyod,hogy a férjed így bánjon veled!!!!Ő is azt fogja,hinni,hogy élvezed,hogy megaláz és ütlegel!!!!És csak azért mert jól keres vagy vele és te ezt még tűröd is!!!
2009. máj. 20. 07:07
 12/32 A kérdező kommentje:
Értem mit akartok igazatok van de értsetek már meg!Igen félek az ismeretlentől az anyaotthonról meg hallottam jót is rosszat is!Szivem szerint ha lenne most hová mennem mennék rögtön!Tudom és érzem hogy megkell tennem egyszer de ááá nem tudom leírni!!!!Azt se tehetem meg hogy ráhívom a rendőröket mert azok is csak akkor jönnek ha már vér folyik ha meg be is viszik kihallgatás után hazaengedik na akkor lenne nekem annyi!!!!A gyermekem meg nem fog soha lenézni mert nagyon anyás ,lehet ez fáj ennek a köcsögnek!De ha ilyeneket mond rám akkor meg miért féltékeny?Ezt nem értem!!!És ha elhagyom és megtalál???A gyerekemet elvetetné mivel az anyagi helyzetem nem lenne megfelelő!!!A gyerekemtől egy fél órára nem bírnék megválni!!!Értsetek már meg!!!!Fáj hogy azt olvassátok a fejemre hogy felelőtlen és önző vagyok!!!!10 éves voltam amikor anyám meghalt a karomba rá 2 hónapra apám!Anyunak a huga fogadott be de Ő nekik volt már 3 gyerekük!!!Amikor meghalt a férje nem bírt 4 gyerekkel 28 évesen meg lehet hogy én is rátettem de intézetbe rakott!!!!Onnan kijöttem 18 évesen dolgoztam rendesen 3 műszakban az orion gyárban ott volt egy lány vele vettem ki albérletet közösen!!!Ekkor megismerkedtem egy pasival aki idősebb volt nálam de tényleg nagyon szeretett összeköltöztünk és 4 év után jöttem rá hogy ez nekem nem élet mivel ő meg tulságosan szeretett szinte már megfojtott!Na ekkor ismerkedtem meg evvel a majommal!És szó szerint de tényleg senkim nincs ha elmegyek mi lesz veünk a gyerekemnek hogy magyarázzam meg hogy most nincs ennivaló meg ilyenek!!!!Tényleg igazatok maximálisan egyetértek mindannyiótokkal de légyszí értsetek már meg könyörgöm!!!Szeptembertől minden más lesz mert megyek dolgozni!!!A fizetésemet már az albérletben fogom elkölteni!!!!Akkor már jó lesz!!!Szóval nem az van hogy nem akarok változtatni dehogynem sőt!!!Most azt fogom csinálni ától hogy amit haza hoz pénzt mindig rakok félre 1-2.000-et vagyha többet ad akkor 5-10.000.-et és szépen összegyüjtöm a pénzt!!!És akkor tényleg jó lesz mert a gyes-ből fizetem a lakbért a fizumból meg eltudom magunkat majd látni és ha ez a köcsög rám is küldi a gyámhatóságot nem találnak majd semmi kivetni valót!!!Ja és közbe meg intézkedek szépen hogy a lakásomból menjen szépen el!Akkor lesz igazán jó mert egyedül leszek a gyermekemmel nyugalomban békességben!!!
2009. máj. 20. 08:29
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Képtelen vagyok tovább olvasnia kommentjeidet.

A gyereked persze, hogy anyás, minden gyerek az anyját védi de legyen már annyi eszed, hogy felfogod, miféle felnőttet fogsz így belőle nevelni!

Tekintélyed nem sok lesz- az is biztos.

Legalább ne próbáld meg megmagyarázni, miért gondoljuk rosszul MI- mert ezt nem lehet.

Sajnálom, hogy fáj a fejedre olvasás- az igazság már csak ilyen, fáj annak, aki nem képes őszinte lenni magához.

További jó magyarázkodást azért, mert a férjed mellett maradsz, mert tönkre teszed a gyerekedet, csak, mert nem vagy képes felelősséget vállalni a saját életedért, de akkor könyörgöm, minek szülted meg őt??????????

Az, hogy majd te készíted ki azzal jár, hogy a gyerek ezt is végig nézi.

Őt szívből sajnálom- téged egyre kevésbé.

Értelmetlenül koptatjuk a szánkat- én nem is teszem többé: önfejű vagy és nagyon-nagyon egoista. A gyerekeddel szemben mindenképp.

2009. máj. 20. 10:23
 14/32 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod mivel a gyerekem az életem de mindegy már nem érdekel gondolj azt amit akarsz kiváncsi lennék te mit tennél mert gondolom neked van rendezett családi és anyagi helyzeted plussz van segítséged ennyi!A gyerek meg kiengyensúlyozott rendesen fejlődő gyerek és ezt a gyermkeorvos is és védőnő is mondta ennyi!Már nem érdekel!!!A kis 16 éves luvnyák nyakba főbe kérdezik hogy evvel avval lefekszenek és lehet hogy terhesek azok nem kapnak ilyet kommenteket!Ilyenkor könnyű beszélni de amikor az ember ebbe a helyzetbe van már nem ugrálhat annyira!Direkt mindent leírtam de akkor is én vagyok a rossz akkor lennék sztem rossz ha ha bebasznám a gyereket az intézetbe vagy itt hagynám az apjánál én meg mennék élném a világom!!!Hány ilyen van mégis most én vagyok a legrosszabb!
2009. máj. 20. 10:31
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

10:23-as vagyok.

..én ezt végigcsináltam.

Szerintem nem vagyok ezzel egyedül- kaptál már kommentet olyanoktól, akik a gyerekük kedvéért kikecmeregtek egy ilyen helyzetből...

Ne a 16 éves luvnyákhoz hasonlítsd magad, hanem azokhoz az anyákhoz, akik tudják: a gyerek nem kérte, hogy megszülessen, őt Te akartad. Kötelességed vele foglalkozni és átfogni ép ésszel, hogy mit tesztek benne tönkre.

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen-én már megtanultam.

De tényleg nem érdemes koptatni a szánkat...

2009. máj. 20. 11:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Jobb is nem vagyok hajlandó ilyen hűlye rágalmazásokra oda figyelni tisztelet a kivételnek akik tényleg segíteni akarnak!!!!ÉS AZÉRT SZÜLTEM MEG A GYEREKET MERT MEGAKARTAM ÉS AZÉRT MERT MINT ÍRTAM 8 ÉVIG NEM ESTEM TEHERBE AZT HITTEM HOGY NEM IS LEHET GYEREKEM!!!Meg azért mert azt hittem hogy a gyerekei hogy elvannak tiltva tőle azért ilyen!De már nem érdekel egy fél óra és megyek el a gyerekkel a védőnőhöz hogy segítsen valamit intézni ennyi!!!Nem nem akarok változtatni hanem még nem nagyon tudok mint azt az előző kommentekben írtam!!!!
2009. máj. 20. 11:09
 17/32 anonim ***** válasza:
63%
Azok írnak ilyeneket,akik soha az életben nem voltak még rossz helyzetben!Tudod csak az benne a rossz,ha kiköltözteted a lakásból,hogy lehet,hogy akkor is vissza megy és rátok töri az ajtót és akkor senki sem fog merni segíteni!Ha tudni fogja,hogy a fiad hová jár oviba akkor elmegy és elviszi mosolyogva és akkor már nem nagyon kapod vissza sajnos!!!A legrosszabb,hogy nyilván addig nem tudsz lépni amíg nincs pénzed!Nagyon szomorú vagyok!Szeretnék segíteni,de nem tudok!
2009. máj. 20. 11:24
 18/32 A kérdező kommentje:
Utólsó válaszolónak köszönöm!!!! Ezt írom folyamatosan amit most leírtál de látod leszólnak le egoistáznak!Beszéltem nem egy nővel aki volt anya otthonban mesélte hogy mindig megverték a kislányát a cuccaik rendszeresen eltűntek elég volt ha csak fürödni mentek most ez a helyzet mennyivel jobb?A másik dolgon én is gondolkoztam és én is erre jutottam hogy mi van ha ellopja a gyereket?
2009. máj. 20. 11:31
 19/32 anonim ***** válasza:
66%
Hát elég rossz a helyzeted. Sajnállak. Remélem szeptembertől tényleg jobb lesz. És szerintem jól kigondoltad a dolgokat, csak vidd is véghez. Már nem sok időt kell kibírnod evvel az állattal. Próbálj meg addig átnézni rajta, inkább kerülni a konfliktusakat. A gyereket a lehető legjobban védeni az ilyen verekedős szituációktól. Én is átéltem hasonlót, csak apám akkor részeg volt és nem emlékezett másnap semmire. Ne foglalkozz az ilyen kritikákkal, nem mindenki tud beleérezni bizonyos helyzetekbe. Sok sikert kívánok!
2009. máj. 20. 11:43
 20/32 A kérdező kommentje:
Oké köszi azon leszek hogy mindezt véghez vigyem mivel nekem is az első a gyerek!!!!Felveszem addig is a kapcsolatot a családsegítővel de most indulok a védőnőhöz is!!!Köszönöm a 2 normális válaszolónak a megértést!!!!!És így belegondolva igazatok van biztos azért beszélnek így mert nem voltak még nehéz helyzetben!
2009. máj. 20. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!