Mit csináljak? Lehet ez még jobb vagy már nem?
Képtelen vagyok tovább olvasnia kommentjeidet.
A gyereked persze, hogy anyás, minden gyerek az anyját védi de legyen már annyi eszed, hogy felfogod, miféle felnőttet fogsz így belőle nevelni!
Tekintélyed nem sok lesz- az is biztos.
Legalább ne próbáld meg megmagyarázni, miért gondoljuk rosszul MI- mert ezt nem lehet.
Sajnálom, hogy fáj a fejedre olvasás- az igazság már csak ilyen, fáj annak, aki nem képes őszinte lenni magához.
További jó magyarázkodást azért, mert a férjed mellett maradsz, mert tönkre teszed a gyerekedet, csak, mert nem vagy képes felelősséget vállalni a saját életedért, de akkor könyörgöm, minek szülted meg őt??????????
Az, hogy majd te készíted ki azzal jár, hogy a gyerek ezt is végig nézi.
Őt szívből sajnálom- téged egyre kevésbé.
Értelmetlenül koptatjuk a szánkat- én nem is teszem többé: önfejű vagy és nagyon-nagyon egoista. A gyerekeddel szemben mindenképp.
10:23-as vagyok.
..én ezt végigcsináltam.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül- kaptál már kommentet olyanoktól, akik a gyerekük kedvéért kikecmeregtek egy ilyen helyzetből...
Ne a 16 éves luvnyákhoz hasonlítsd magad, hanem azokhoz az anyákhoz, akik tudják: a gyerek nem kérte, hogy megszülessen, őt Te akartad. Kötelességed vele foglalkozni és átfogni ép ésszel, hogy mit tesztek benne tönkre.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen-én már megtanultam.
De tényleg nem érdemes koptatni a szánkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!