7 éves gyereknek xbox karácsonyra?
Nem tartom magam maradinak, de az egyik ismerősöm a 7 éves kisfiának xboxot fog venni karácsonyra, mint kiderült. Én ezen azért eléggé ledöbbentem! Vagy ez manapság teljesen normálisnak számít?
Több szempontból sem tartom jó ötletnek, pl jövőre mit fognak venni neki, ha már 7 évesen ilyesmit kap? Jövőre már lcd tévét kap a szobájába? Miért nem vesznek neki valami jó kis társasjátékot, amivel együtt játszhat a család? Szerintem ezek után majd nem lehet egyszerűbb játékokkal lefoglalni (pl kártya, társas stb.). Az én gyerekkori karácsonyaimból leginkább az maradt meg, hogy mennyit játszottunk a szüleimmel és a tesómmal.
Csak szerintem fura ez?
Azt hol írtam, hogy fáj? Nem vagyok irigy.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Szerintem semmi baj nincs ezzel.Nem az ajándéktól függ,hogy a gyerek tudja e értékelni a dolgokat.És attól,hogy van x box még lehet társasozni,kártyázni,stb is.
Nem az ördögtől való a videojáték:) Persze az már a szülőn múlik,hogy a gyerek ne üljön egész nap előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!